Dzielnicowy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No jak wrócę w swoje cztery kąty, to z chęcią dostrzegę ten filmik. Teraz piszę z telefonu i mi tu jakieś cuda się dzieją z przeglądarką. Chciałem poprawić błędy w poprzednim poście, a tu się cały post edytował.
Macky Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nasza pierwsza, ale każdy znajomy co używa co2 chwali sobie. Co do ilości podawanego co2, to przecieramy szlak Nic nie musimy obliczać, jest czujnik co2 SuperPRO który steruje dawkowaniem. Niedługo zmiana planów. Plazma wraca do boxa Zamiast winga użyjemy cooltube. Wtedy będzie oświetlenie na flo: 300W Plazma + 400W HPS
ubuzububub Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czemu zmieniliscie plany jesli moge wiedziec ? Chodzi mi tylko o sprawy uprawowe, uznaliscie ze lepiej poprostu plazma + 400w hps zamiast jednego 600 ? Wiem, ze wam sie nie zmiescil wing razem z plazma i dlatego bylo 600w. W sumie takim rozwiazaniem macie 700w lacznie hpsik i swiatlo plazmowe. Gicior bedzie napewno
Macky Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zmianę planów dokonał znajomy grower uznał że trzeba tą plazmę pokazać wraz z hpsem na flo, a ma dar przekonywania i zbędnego cooltuba wraz z rurami i wentylem, więc nie mogłem odmówić
Diesel Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Widzę że pełen profesjonalizm nie moge się doczekać aż zobacze topki, które z tego wyjdą powodzenia !
drived.drived Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Coraj piękniej sie robi. Planujesz jakiś trening na siatce ?
Macky Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie planowałem żadnego treningu, ale jeżeli zabraknie miejsca coś będę myślał
Buka Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jezeli myslicie o treningu to to jest najwyzsza pora. Chociaz delikatnie glowny zczyt nagiac
drived.drived Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Vito one dążą do tego żeby mieć standardowe 2m a gdzie odległość donic, i odległość od lampy. Ale za to jaki smaczek i moc ... pozazdrościć idzie bo u mnie out wchodzi w grę.
Recommended Posts