Norbi Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 No wygląda na głodną bo przy Medi chyba niema mowy o złym pH nawet z niezbuforowanym kokosem, bo Medi zawiera humusy które same buforują pH składników odżywczych do prawidłowego. Więc kokos raczej niema na wpływu co znaczy że pobieranie papu nie jest blokowane.Te fioletowienie liści to może być przez braki Żelaza, reszta to raczej wina Azotu i może Magnezu.Kiedy dałeś jej to 3 x dawkę Medi ? Jeżeli kilka dni temu to może jeszcze nie zdążyła się wchłonąć ? 1
BA+ON Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 3krotna dawka bylo ze 2 tyg temu
Gość Hektor Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Baton u mnie też podobne problemy, jak już zacznie się pieprzyć to po całości. Mimo że dawki zwiększałem jest coraz gorzej Wygląda mi to też na niedobór magnezu czy wapnia i azotu :/ jak 2 tygodnie temu to moze juz zjadła ten nawóz ? sam mam problem z dawkowaniem, chyba najwiekszy minus organicznych nawozów .. trzymam kciuki mam nadzieje ze ja wyleczysz stary
BA+ON Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 no i ta potrojna dawaka byla pierwszego listopada czyli wiecej niz 2tyg. wczoraj pierwszy dzien flo u amnesi. jutro foty zapodam jakies. piona EDIT iced widow 49 din nad ziemia 32dzien flo (12/12 od poczatku) amnesia 22 dzien 3 dzien flo critical kush 42 dzien flo i jeszcze raz IW i resztki CSS yo! 2
BA+ON Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 iced widow no i niesrety zolcenie bylo przez ojebanie plantow i zadnej zaduzej dawki nie dostala pomylkowo. inne to planty byly co dostaly extra mocno papu. wiec ten glodnieje a ja mu staram sie jak najwiecej zapodac teraz (no moze bez przesady). critical kush znowu zaczol wywalac biale pistle ale juz coraz blizej konca hehe amnesia 8 dzien flo juz ja zprowadzilem do parteru hehe 1
BA+ON Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 foty z wczorajsze wyzej amnezjaczek nizej iced widow no i critical kush juz nie ma 4 pedow hehe no i calosc jak to teraz wyglada heh jesli cos widac
BA+ON Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 65 flo critical kush i mniejszy szczycik Iced Widow jutro zaczyna 7 tydzien flo prawie ja zaglodzilem ale jakos tam idzie no i 3 tydzien(21dni hehe) amnesii rozlozona na lopatki hehe 2
Medicaluser Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Piękna fotorelacja lubię ją oglądać pozdrawiam 1
BA+ON Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 dzieki men, takie slowa od starego Growera ciesza podwojnie critical kush 68 dzien flo zostawiona do wyschniecia, przed switem ciecie iced widow 58 dzien flo. ostatnia woda zostanie przez 3/4 dni do wyschniecia i tak jak wyzej amnesia 29 dzien flo widac na ostatniej focie ze liscie pierwsze z znajnizszych pieter, ktore defakto nie mialy swiala zostaly odzucone przez rosliune. reszta lisci najmniejszeych problemow nie wykazuja. poza mocno zielonym kolorem i wyrazna miesistosc czy soczystoscia lisci co problemem raczej nie jest. he i zapaszek charakterystyczny dla amnesi czuc juz jol! 1
BA+ON Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Amnesia 35 dzien flo dla ciekawosci zapodam jej bio bloombastic za co dziekuje(ze mam taka mozliwosc he) Iced widow przed dniem zcieta, dzis wytrymowana lezy w filtrowni 63 dni zaliczyla flo. 14.10 miala 1 dzien a 1.11 start flo czyli 18 dni veg a caly czas 12/12 leci swiatelko. jej zdjec nie ma aale jest to critical kush szacuje na 13-15 g z 2 L doniczki. w setupie jak wyzej tyle ze ck byl w ziemi od ogrdnika a iw w pakowanej (jakas nienajgorsza ale nie zadna dedykowana) wszystkiego dobrego w nowym roku!
Recommended Posts