Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Ja jechalem, jadac tam zatrzymala nas polska policja zaraz po minieciu granicy z niemcami, ale tylko dokumenty sprawdzili, jadac w droge powrotna obylo sie bez jakiejkolwiek kontroli.

• Replies 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Ja bylem na prowicji w Holandii, nie pamiętam ile wychodzilo np za gram afgana, ale za piatke dawalem 30 euro, wiec cena porównując do topow byla mniejsza niz za przecietna dobrego sortu piąteczke.

Opublikowano

White widow kosztuje przewaznie kolo 8 euro za gram i jest to dosc popularna odmiana w wiekszosci kofiszopow dostaniesz ja bez problemu, jesli chdzi o hasz to slabej jakosci kupisz w kofiku od 2E za gram a ceny wachaja sienawet do powyzej 20E za gram, w stenwijk'u w kofiszopie alien kupywalem supersuper zero hasz za 12,5E i byl on naprawde mocny i go szczerze polecam. Moglbys takze pokusic sie o jakis bialy hasz, ktorego ceny sa masakrycznie wysokiepowyzej 20E, ale za to efekt murowany i z pewnosci wart swojej ceny.

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie. wiecie jak to jest jak już załóżmy w tych niemczech capną z np 2-3g ganji?

jakie są to konsekwencje? i czy odpowiedzialność ponosi się ze strony polskiej czy niemieckiej?

Opublikowano

wiem że sie powtórze ale może jeszcze ktoś jechał do amsterdamu i spowrotem autokarem ?

Jak to jest z częstotliwością kontrol i kontrolą z psam?

Opublikowano

Ciężko jest to określić.

Powiedzmy, że 1 na 10 to kontrola a 1 na 25 to kontrola z psami. Jeżeli dobrze zapakujesz to masz prawie 100% szans na przewiezienie i zapalenie z kumplami porządnego materiału.

Opublikowano

Qbaa nie wiem skąd to wziełeś, przwijałem się przez CentralStation z 5 razy nie widziałem policji bo tam psami ich nie można nazwać, nie było żadnej kontroli dokumentów nie mówiąc już o zwierzaczkach typu psy

Opublikowano

Pociągiem raz wracałem. 20 metrów ode mnie zawinęli chłopaka który miał wypełnioną "dużą" samarę stuffem.(przesiadka w Niemczech) Widocznie zależy. Dodam, że był jakimś pomazańcem. Ni to turas, ni to czarny..

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+