Elo 👊 myślę że nie bo to są stare liście i naturalnym jest że z czasem żółkną i robią się suche. Gorzej jak zobaczysz na nowych liściach takie zmiany to wtedy można coś myśleć ale jak to na starych pojedynczych liściach to spokojnie ale też obserwuj i jak byś zobaczył że przenosi się na inne liście to Pisz
Wiesz ile ja zapłaciłem za trzy miesiące za dwie szafy z pełnym wyposażeniem i w jednym lampa 320w a w drugim300w śmieszne pieniądze bo dokładnie o 48,34euro to jest zwała a nie siano. 50 euro to ja wydawałem na dwa dni palenia z parku 😅 a ty przy tej szafie i zestawie to tak jakbyś sobie kawę pięć razy dziennie zrobił 😅🤣🤣
Siemasz👊 na moje to są dwie możliwości i jest to albo przelanie albo ciepło. Jak często podlewasz? bo w organice jest tak że gleba trzyma dłużej wilgotność i możliwe że podlewasz za często nie za dużo bo to jest różnica. I najlepiej podlewać jak donice bedo naprawdę lekkie. A co do ciepła i wilgotność to też jest lipa ale jak to były trzy godziny to nie powinno to mieć wpływu. I ja bym sprawdził pH ale tu akurat powinno być ok przy biobizzie i weź je dobrze przesusz i dopiero podlej delikatnie z dodatkiem jak masz heven i alga-mix to im pomoże się zregenerować 👍
Recommended Posts