Gość Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam. Po dlugiej nieobecnosci zawitalem na forum aby poczytac cos o boxach [mam w planie cos na zime:D], a tutaj male zaskoczenie:O Moj temat z out-door cup nie zostal skasowany, wiec powinienem zakonczyc go jakosc. Wiem ze nikomu nie udowodnie tego ile zebralem, ale mozecie uwiezyc mi na slowo:) "Nie jeden znajomy przyznal mi ze mam jeden z lepszych towarow w miescie, i to wylacznie dla siebie" Takie slowa podnosza na duchu i mobilizuja do dalszych, przyszlosciowych prac:) a złodziejstwu i frajserstwo nie wolno popuszczac!!!:[Zebrany owoc: Ciezko powiedziec, ale ok 500/600g SUSZU bylo z tego co pozbieralem po zlodziejach:/Smak: Delikatny, nie drazniacy gardlaEfekt: Murowany:) na sile, chetny do zycia, a nie buba i zamula Pozdrawiam
Manerus Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Moj głos leci na Kocur_STG ze wzgledu na dobra jakosc zdjeci ( ktora podkresila piekno panny ) pogoda jakos drzewka ( jego originalny kolor ) i ogluna kolorystyka :] PZDR
BlueberryJam Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Lolo bez zastanawiania się. Prawdziwy profesionalista tylko brać przykład.
budda74 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja już swój głos oddałem dawno ale na jedynego ziomka który tu prezentuje SWOJEGO krosa I ja pier.....dolę, hula i grzybek2 - kolejne wcielenia bongosika? A myślałem że to ja jestem od wcieleń
Diesel Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam! Golosowanie Out Cup uwazam za zamkniete. Zwyciciezyli : Na pierwszym miejscu prowadzacy od poczatku Kocur_STG Na miejscu drugim ja_rondel123 Oraz na miejscu trzecim zikostg Uczestnikom oraz osoba glosujacym dziekujemy. A wygranym gratulujemy. Osoby wygrane prosze o wyslanie do mnie PW z danymi, zebysmy mogli wyslac nagrody.
lolo Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Siemanko hehe nie wiem co powiedzieć Przede wszystkim dziękuję administracji za przychylną decyzję wiadomo w jakiej sprawie niech wam jah w kwiatach wynagrodzi serdecznie dziękuję wszystkim głosującym za oddane na mnie a raczej na moje Panie głosy wielki big up wam za to wam też jah w krzakach wynagrodzino i gratuluję również pozostałym uczestnikom konkursu wszystkie krzaczki bardzo ładne może mały rewanżyk w przyszłym sezonie
Pan Stanisław Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 No nieźle te giganty to chyba w modzie hyhy ostro jeden głos i bym miał remis z zikostg no trudno przecież to tylko zabawa hyhy, kotku, rondel, zikostg, wielkie gratulacje dla Was oraz dla wszystkich uczestników konkursu i przede wszystkim dla głosujących Pozdrawiam serdecznie Wesołych Świąt!!
Gość ja_rondel123 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Gratulejszyn dla wszystkich uczestnikow i podziekowania dla moich fanow, za liczne glosy gratulacje rowniez dla frethera, za to ze otarl sie o podium, gdyby nie porzucenie regulaminu i dopuszczenie kocura, bysmy dzielnie walczyli w trojke z zigostagiem do ostatniego glosu, w przyszłym roku wystawie moja purpure, ktora w tym roku nie wystawialem, gdyz byla bez kartki, kolorkami podobna do kocura, a jakosc zdjec zostawie wam do ocenienia ale to dopiero za rok. Pozdrawiam, Wesołych Świąt. Dzisiaj tj. 02,02 odebralem paczuszke, atami 250ml bloombastic, popielniczka i masa ofert reklamowych, wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy przyczynili sie do mojego szczescia, pozdrawiam
lolo Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 elo elo mam pytanko ludzie czy wszyscy dostali już nagrody ?? bo do mnie doszła jedynie super paka z CFR a od hempa nic nadal nie ma więc pytam napisałem im własnie maila ciekawe co odpiszą
Recommended Posts