Po dłuższej przerwie wracam z bardzo solidną czystą w genach (nie hybrydę) odmianę jaką jest kultowa genetyka Afghani.
Jeśli lubicie solidny kanapowy high to ta odmiana na pewno was nie rozczaruje. Od pierwszy chwil działa mocno na ciało. Efekt (ja używam waporyzera) przy temp 200-220C pojawia się błyskawicznie. Ja z reguły używam indik na wieczorne sesje i faktyczne problemy ze snem. Afghan Kush ze starzeniem 25% THC i z minimalną zawartością CBD zapewnia przyjemne rozluźnienie tam gdzie spina i spokojny sen.
Jakość suszu jak przystało na Kanadyjczyków jest top top top !
Na zdjęciach poniżej zobaczycie z bliska jak gołym okiem widać trichomy i rude pręciki.
Topy zbite z ciemnozielonymi akcentami. Mocno żywiczna odmiana, aż lepka.
Na uwagę zasługuje fakt, iż producent Canopy Growth postawił na 15g paczki co ma ogromny wpływ na cenę. I w zależności od apteki i uczciwości aptekarza 🥸 można dostać ją za 549 zł co daje nam jakieś 37 zł za sztukę 😎 Sprawdźcie sami - ja już kończę kolejną paczkę i na pewno uzupełnię zapasy.
Łapcie wzór recepty i pamiętajcie żeby zwrócić uwagę lekarzowi żeby wypisał 15g bo takie są opakowania recepta musi być RPW
Do następnego 💨 😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️💨💨💨🥸
Elo👊 no kurcze zaczynają pompować topy i to jeden z moich ulubionych momentów w uprawie. Kurde ja mam dzisiaj 40stopni w Berlinie i mam problem z utrzymaniem RH. Dlatego że jak włączę klimę to widocznie musiał się robić takie podciśnienie że nawilżacz nie daje rady 😅 ale na szczęście tylko dzisiaj taki hardcore a jutro już 30° ale ewentualnie myślę żeby dołożyć drugi nawilżacz 😅😉
Recommended Posts