Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam!

Osobowy Polski Schron Przeciwbabilonowy pośrodku Rosji.

Na wejściu i podstawowa konstrukcja:

Wejście, sienie i hermetyczne drzwi. Ściana zrobiona z metalowych listew (karkas), tworzywa piankowego i gipskartona. Szwy założone montażową pianą, spudłowały hermetykom i kleją scotchem. Z wewnątrz boks oklejony izolacyjnym materiałem z żeberkową, lustrzaną powierzchnią (penofol). Wyszedł termos.

linki wygasły - w dalszej części są zdjęcia

Oświetlenie:

Teraz jedynie jeden HPS 400W w odbłyśniku z halogenowego reflektora. Potem, kiedy zakończę pracę nad hydroponiczną instalacją, najprawdopodobniej będzie więcej niż światła.

Elektryka:
Wentylacja:
Automatyka:

Mieszkańcy: 6 x F1 NYC Diesel x Blueberry

Półfabrykat hydroponiczney instalacji na 4 DUZYCH krzaka :)

Izbica włada efektem termosu, wyciąg wychodzi na świeże powietrze. Podsos powietrza do izbicy przyrodniczym sposobem z chłodnej sutereny. Automatyka powstrzymuje 27 "w dnie" i 22 "w nocy". Roślinom na foto 1 tygodnia, światło 1212, czekamy dopóki wskażą swoją płeć.
Wszystek koszt finansowych wkładań na daną chwilę ~ 1200 Zl.

Pozdruwki!

Opublikowano

Masakra chłopie!

Robisz to w jakiejs starej piwnicy czy sam kopałes to pomieszczenie? te drzwi imponujące, myslales nad zamaskowaniem drzwi np regałem? i wogole w sieni zrobic np niby piwnice, słoiki itd? dla bezpieczeństwa :)

Opublikowano

Ten stara, dobry suterena. Ściany składowe do półtorej cegieł, wszystek bardzo mocny. Już stoi wielu lat. Maskować drzwi? Być może, po zakończeniu pracy nad instalacją hydroponiczney. Będę robił jeszcze mocną, żelazny lukę.

Opublikowano
Z takim polem do manewrów mozna zrobic cuda, moze myslales o produkcji nasionek? :)

Są już pestki tej hybrydy u polskiego growera :) Doszła posyłka, na ile mi wiadomo. A pestki.... No go do dupy, ten rosyjski Babilon. Kto ostrożny i sekretny, ten żyje długo i szczęśliwie :)

WOW. :o

Widzę że ktoś realizuje coś co ja miałem w planach, niestety nie mam możliwości znalezienia blisko mnie takiej miejscówki. ;/

Umów się z przyjacielem, które ma garaż :)

No to jest masakra, czekam na jakas dalsza relacje i foty.

Powodzenia

:peace:

Zbieram już aeroponiczny instalację, jak zakończę, pokazuję sprawozdanie :)

Dziękuję wam, poważni bracia growerzy za wysoką ocenę mojej pracy, ten lokal - wynik mojej inżenierskiej myśli i doświadczenia growera. Jeśli interesują detale, ja z frajdą opowiem o nich.

Opublikowano
Pięknie, a jak z zasilaniem ?

Teraz po prostu polaw, nijakiego nawozu. Potem będzie rozczyn nawozów krążyć.

I jeszcze jedno kupno: elektronowy Ph-meter. ~ 300 Zl.

Opublikowano

Och, jeszcze raz przepraszam. Elektriczestwo spłatana bez fantazji. Nad Schronom jeszcze jest izbica, tam przychodzi kabel z garażu (4 kwadratów) i ustalony licznik. Potem przez otwór idzie kabel w Schron (2 kwadratów). Potęga - ~ 2,5 - 3 kW (jeśli pracuje elektryczne ogrzanie). W miesiąc będzie wychodził ~ 30-40Zl., w rosyjskim Babilonie energia tania.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+