Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Ktore z nizej wymienionych odmian polecicie na out w PL, czy wszystkie dojda?

1. Passion#1 x Purple Power

2. Sativa Spirit

3. Kali Mist

4. Sweet Edi

5. Lemon Skunk

• Replies 133
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

1 i 4 powinny spokojnie dojsc.Sativa Spirit to watpliwa sprawa, tak jak Kali Mist.Mioga dojsc, ale nie musza.Co do Lemon Skunka, to jesli chodzi Ci o LS z greenhouse, watpie, zeby dozedl, jesli natomiast masz na mysli auto Lemon Skunk, to ten dojdzie bez problemu.

Opublikowano

wilczek, wielu osobom dochodzila ta odmiana.

Gumber Swiss Mix, to mix roznych outdoorowych odmian nadajacych sie pod nasz klimat.Wiele osob uprawialo i palilo ziolo z tych pestek, jednak nie mozna powiedziec czy mocne palenie z tego bedzie, bo zalezy na jaka pestke(odmiane) trafisz.

Opublikowano

Mam pytanie: jakie odmiany indica będą wbijały najmocniej w fotel. Chodzi o działanie stone, psychodeliczne trochę no i ciężka bania żeby była :D

Po prostu ma miażdżyć do parteru :)

chemdog

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A nada się ten Chemdog pod nasz klimat?

Znacie coś mocno usypiającego na out? Może Passion wystarczająco uwala? Akurat mam jego nasionka.

Nie lubię indyjek, ale szukam odmianki z której mógłbym sporządzić skuteczną naleweczkę nasenną, planuję dodać jeszcze chmielu i tym podobnych ziółek.

EDIT: Thx cheton za odpowiedź, chociaż tyle to i ja wiem hehe.

Opublikowano

Witam!! Mógłby mi ktoś powiedzieć czy są nasiona Lemon Skunk x Ak47 Automatic w wersji feminizowanej? Chciałbym też wiedzieć czy są inne powiązania skunka z automatami(też femi)? Z góry dziękuję

i przepraszam, że się wepchałem :) Pozdrawiam

____

Znalazłem 5 niasion lemon skunk auto femi za 180zł jednak nie stać mnie na takie rozwiązanie. Jeśli ktoś znajdzie coś podobnego proszę o podanie linku.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+