deiphobus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kozacka to jest Karima Adebibe xD Cytuj
Rother Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Najlepszą grą na spalenie się była Mafia 1 (fabuła i jej niuanse, masaaakra, najlepsza misja z zamachem na statku co typa zabilem wiadrem, bo nie mialem nobojow heheh) Nie wiem jak jest z 2ka bo jeszcze nie próbowałem Cytuj
nowekonto Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ja tam polecam pograc w pesa 2010 na ps2 i troche pokomentowac z kumplami :zbakany: Cytuj
canna3 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 No to tak, mialem zalozyc temat co lepsze, ps3 czy xbox 360, ale uznalem ze to nie ma sensu, z wiadomych przyczyn ;D Postanowilem kupic xboxa i teraz prośba do Was. Piszcie jakie wg Was są najlepsze gry na te konsole. ufc 2010 zrobilo na mnie w ch*j duze wrazenie, ale zdaje sobie sprawe że to tylko kropelka w morzu perełek xboxowych. Z racji na to że sama konsola to i tak duzy zakup, nie bede mogl kupic duzej ilosci gier więc proszę o tytuly najlepszych. Z góry dzięki ;D Cytuj
shinji Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Polecam serię "Skate", szczególnie jak grasz w różnym stanie ;P Cytuj
CzowieK Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Forza Motorsport 3Battflefield : Bad Company 2CoD : MW2 (wg. gustu)To mi się teraz przypomniało w sumie Cytuj
kingjohn Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 gralem w mw2 na ostrej bani i powiem wam ze wrażenia nieziemskie xD gra jjest bardzo dynamiczna, gralem w trybie multiplayer ze scopem i wszystko wygladalo 100x lepiej niz na "trzeźwo" Cytuj
Reaper Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Fight Night 4 - boks, wciąga nawet tych którzy boksem sie nie interesują Można pograc samemu, np w tryb kariery ale najlepiej spuścić manto ziomkowi hehehePoza tym to GTA IV , Assassins Creed, Alan Wake, Fifka 10,11Dobrych gier jest dużo Cytuj
antyk Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Polecam w ch*j GOD OF WAR (I-III) nie wiem, które części są na xboxa,ale gra jest genialna ;] Fifa 11 Cytuj
Recommended Posts