shinji Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 PS: kiedyś z kumplami w szkole na informatyce graliśmy w taką gre wyglądała trochę jak by w paincie ktoś namalował heheeh ale polegała na strzelaniu z czołgów tam się ustawiało sile strzału kąt nachylenia lufy brało się pod uwagę również silę i kierunek wiatru i sporo broni było ale pamiętam tylko broń o nazwie "nuke" i "baby nuke" hhehe jeżeli ktoś wie o jakiej grze mowie to proszę o tytuł bo przy tym tez śmiechy odchodziły To jest Pocket Tanks ;] Cytuj
Doremu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ja tam polecam Combat arms.Taka strzelanka z nawet niezła grafiką. Zajebiście się można wczuć a szczególnie na modzie zwanym fireteam. Polecam tą gierkę, bezpłatna jbc. Cytuj
zetdoen Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ja ostatnio wróciłem do TDU (Test Drive Unlimited).. Nie ma to jak spalić się i pośmigać po wyspie Ferą F40 Cytuj
owcathc Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 a ja to sobie gierczę najczęściej w cs-a 1.6 i wszelkiego rodzaju samochodówki na PC jeśli chodzi o konsole to jeśli mam jakiegoś kompana to PES 2009/2010 Tekken i samochodówki lubię też gry typu destruction derby Cytuj
trul Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Ja polecam Far Cry 2 dla fanów FPP i dobrej wkręty...szkoda że nie mam nic do obczajenia Cytuj
kristesz88 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Gry na czasie Warcraft III, COD , Motocross Madnes2, Ford Racing 2, no i Highgrow oczywiśćie Cytuj
jakcha Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Macie jakies swoje gry internetowe? Ja kiedys gralem w Ogame ale zrezygnowalem, teraz gram w Legende: Wojne Smoków to gra online z gatunku MMORPG, utrzymana w konwencji fantasy. Decydując się na uczestnictwo w grze, udajesz się w podróż po świecie Feo. Dominują w nim dwie rasy, magmarowie i ludzie, które od niepamiętnych czasów toczą ze sobą nieustające wojny. Po dokonaniu rejestracji musisz przyłączyć się do jednej ze stron. Potem nie zostanie Ci nic innego, jak tylko ruszyć do walki. Polecam Cytuj
Sen-C Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ja osobiście polecam Ultime Online - klasyk w który gram jakieś 6 dobrych lat z mniejszymi lub wiekszymi przerwami obecnie zapraszam na shard DM II- Dziedzictwo Mistrzów wszystkiego mozna dowiedzieć sie na stronie shardu pzdr Cytuj
majkiel91 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mi bardzo podkręca Tomb Raider Underworld - kozacka grafika i soundtrack...Miodzio Cytuj
Recommended Posts