Ja tego sam nie prowadzę tylko prowadzę z kolegą. Koledzy się popierdoliły nawozy - znaczy się chciał nawozić i zamiast chyba mineralnych wziął nie mineralne. No mniejsza z tym ja muszę powiedzieć że zauważyłem jakby od żyły. Jest już mniej żółtych liści. No na razie chcę to doprowadzić do końca mam wrażenie że zostały im jeszcze dwa miesiące.
Witajcie🙂 w tym roku postawilem tylko na automaty. Zeszłoroczne szybkie przymrozki, mało słońca trochę mnie zniechęciły. Miejscówka ta sama co w zeszłym roku. Nasiona to auto które zbieralem kilka lat z zamówień z Attitudeseedbank. Masa nasionek od różnych marek oraz stare moje pestki Pandory regular bo aż 18 letnie. Powiem że na 10 wyszły z wielkim trudem w połowie i do tego wszystkie samce z których zebralem pyłek. O odmianach nie będę się rozpisywał teraz tylko ewentualnie przy ścince za dużo tego 🙂. Peski i stare i nowe i z gratisów i kupne więc jedne wyszly inne nie ale trochę tego będzie. Nawozy tylko i zawsze Advanced Nutricion: grow, micro, bloom, candy bud, big bud, rhino. Mikroryza Trianium G od Koopert tepszej nigdy nie stosowałem, zawsze daję pod wykielkowane nasiono i później do dołka, na fotkach będzie widać korzonki 9-12 dniowych roślin. To łapcie fotki🙂
Recommended Posts