Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Dobra dzieki za info bo twierdzil jeszcze ze ze policja cos gadala ze jakas tam oplate za rozprawe to mamy sie podzielic na pol. Juz to widze, dziekuje wsztstkim jak cos zglosze sie

Gość antymef303
Opublikowano

ewidentny wałek przez gościa ,i tyle w tym temacie a skany prześle jak dopiero je zmontuje w photoshopie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Emano ostatnio zgarneli mnie za posiadanie 1,8g marihuany, najśmieszniejsze jest to, że było tam ok.0,5-0,6g marihuany + tytoń + woreczek strunowy oraz zwykły foliowy (on również został zważony) trzymali mnie na dołku z 30h potem po przesłuchaniu wypuścili. Kryminalny kazał przyjechać mi jutro. 

I mam parę pytań:

1) jeżeli zgodzę się na wyrok będę musiał iść do sądu czy dostane przez prokuratora listownie?

2) ile mi grozi ? mam 17 lat, mogę zgłosić fakt iż było źle ważone ?

3) ogólnie co jutro mnie czeka ?

Opublikowano

a nie podpisywales nic zanim Cie na dolek wrzuciuli? protokoly zatrzymania, dobrowolne poddanie się karze?  wjazd na chate był?

bo ja miałem tak jak pisze wyżej.  no ale jestem pełnoletni i miałem 0.5 g.   umozyli mi postepowanie ze względu na niska szkodliwość jako ze nigdy wcześniej przyaplu nie miałem i do zaplaty 500 zl.   do sadu isc nie musisz, dostaniesz listem. 

Opublikowano

1. Będziesz mieć sprawe w sądzie znając życie za kilka miesięcy

2. Znając życie dostaniesz godziny do odrobienia

3. Jutro będzie kolejna część przesłuchania, porobią ci fotki, zdejmą odciski palców, praca papierkowa, będziecie jeździć po prokuratorach

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+