Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Ja nie miałem żadnych przypałów z ziołem  Raz miałem sprawę ale to za alkohol nie bucha.

Skończyło sie na pouczeniu :peace:

• 2 miesiące temu...
  • Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

mnie na szczęście jeszcze nie złapali ale kumpla złapali jak jarał jointa :joint: w samochodzie i przesiedział na razie 48h i teraz czeka na sprawę
a z suka też bym zajarał jak by od tego zależało czy będe miał przejeb***

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja dostalem upomnienie jako nieletni. Ale to juz dawno temu. A z suka bym zajaral tylko w ostatecznosci jak bym mial miec przypal to juz bym wolal zajarac (ale malo ;p)

Opublikowano

Ja nie miałem przypalu i niech tak zostanie, ale kumpel wpadł z 5g i dostał rok w zawiasach na 5 lat, 1800zł grzywny + koszty sądowe i kuratora. "ku**a w mundurze to nasz największy wróg"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem jeden przypał w życiu zakupiłem 3 i ktoś mnie sprzedał bo odrazu jak wyszedłem od typa z klatki mnie zawineli ogólnie ciężko było ale dałem rade :laugh: dostałem 3 w zawieszeniu na 2 lata

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja juz pale jakis mniesiac i mnie nadal nie zlapali a bylo blisko z jakise 2 razy :D oby tak dalej :]

:peace:

Opublikowano

ja pale hmmm nie wiem ile i jeszcze jestem czysty w sprawie mj ale mialem 1 wpadke a mianowicie jaram z kumplami a tu paly wpadly bongo zaj***ły i pojechały ale nic i nic to luz:P (kartoteke mam za wandalizm zakłucanie picie w miejscu publicznym demoralizacje a mam 16lat hehe)

Opublikowano

Jeżeli udowodnili że na własny uzytek to do 2 lat.
Ja tam też jestem czysty...orient. :peace:

• 3 miesiące temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+