Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, poważni kolegi! :peace:

Ja będę pisał nie wiele, za miesiąc ja nie nadążyłem przestudiować język polski :). Poszczególna cześć mojemu przyjacielowi i koledze deadcell, do pamięci doskonałego czasu, który my przeprowadziliśmy razem. :elo:

Szafa pozostała dawny i jeszcze zrobiły węglowy filtr od woni. Filtr pracuje normalny, woni nie ma.
DSCI4869.jpg 

DSCI4854.jpg

Faza wzrostu krzaków: gremialny krajobraz, Blueberry, NYC Diesel.

DSCI3473.jpg

DSCI3466.jpg

DSCI3465.jpg

Mimo że pestka NYCD była regular, Bóg na naszej stronie, zrodziła się dziewica. Po potoczystym przejściu na 12/12 ona za kilka dniów mocno wystrzeliła i uparła się głową do reflektora. Postanowiły nie kroić, a pogiąć, ale ona uspokoiła się przez tydzień. W rezultacie, głowa NYCD poszła w bok Blueberry i światło poszedł na boczne głowy:

DSCI4870.jpg

DSCI4862.jpg

Blueberry bardzo posłuszna dziewczynka, żadnych genetycznych problemów, liście idealne, jak z obrazka. Głowę formuje ładny, myślę, że jej podobać się wszystek, że zdarza się:
DSCI4858.jpg 

DSCI4865.jpg

Nawozy Pokon, połowa рекомендованой dawki jeden raz do dwóch-trzy dniów. Dla polewania wykorzystujemy "lodowatą wodę", chytrze jej zamrażamy, potem rozmrażamy, bawimy się jak możemy. A jeszcze złamał się stary kanał odwietrznik Dospel na przedmuchiwanie filtru (6 miesięcy pracował) i my teraz postawimy w zamian go ot taki, doskonały (zalecam wykorzystywać właśnie tę firmę, sprawdzono wielokrotnie, bardzo ładnej jakości odwietrzniki):
DSCI4872.jpg

Wszystek, dziękuję wszystkim, że pogapiły. Myślę, że wy zadowolone za nas. Dużych urodzaji i dobrego dymu, drodzy kolegi!
Pozdro! :joint:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze kilku foto:

Gremialne plany:

DSCI4874~0.jpg 

DSCI4879~0.jpg

DSCI4881~0.jpg

Główne baszty: Blueberry i Diesel.

DSCI4882.jpg 

DSCI4880.jpg

Każde inne smaczne sprawy:

DSCI4883.jpg 

DSCI4884.jpg

DSCI4886.jpg

Z Blueberry nie wyszła sensymilia, ponieważ ona germ. Nie dojrzały jajka i od spodu, a poniekąd i z wierzchu głowy razem z nasieniem. Ten nie problem, będzie zapas nasienia.

Najlepsze życzenia dla was, drodzy kolegi, doskonałych wam urodzaji

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+