Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

zajebiscie gosciu mowi, a z tego co slychac publicznosc go popiera :D przez swoje zarty uswiadamia, ze jest wielu palacy, lecz nie potrafia sie przyznac, ze jest zdrowa itp. no na prawde bardzo madrze mowi :)

U nas brakuje takich showmanów w Polsce.. chociaż zauważam postęp np u Kuby Wojewódzkiego ..Słuchajcie końcówki 

Wypowiedź Kuby na temat artykułu w tygodniku "Wprost" - 2 cz

http://www.youtube.com/watch?v=jT1Gc4jDQ5c

Opublikowano

ja polecam "Naked Lunch"

jak dla mnie jeden z najlepszych filmach o tematyce narkotykow.

Koles, ktory pracuje przy desinsekcji zaczyna brac proszek ktorego uzywa w pracy. Jego zona podobnie. Wkrotce wkrecaja sie w wyimaginowany swiat, w ktorym...

zreszta, zobaczcie sami. naprawde dobry film.

Opublikowano

Tydzień temu wybrałem się do kina.

Oczywiście towar w domu ,ale bardzo chciało mi sie :smoke: więc "jednego" sobie pozwoliłem.W kinie był terminator ocalenie .Moja ładniejsza połowa :razz: zabrała z kasy okulary 3d..... to był błąd.Pierwszy raz w życiu ludzie gapili się na mnie jak na zdrowo poje**** :D naprawdę pierwszy raz czułem się jak bym był w pełnym 3D.Dobrze że mi kasy na Nachos'y zabrakło bo by był mega odlot :]

:elo: wszytkim

Opublikowano

Witam ostatnio obejrzalem Notorious (2009). film dwugodzinny,

Artysta sceny hip-hopowej, znany również jako Biggie Smalls, jednak jego prawdziwe imię to Christopher Wallace. Był on najbardziej znany na scenie hip-hopowej na Wschodnim Wybrzeżu dopóki nie został śmiertelnie postrzelony w roku 1997 przez mężczyznę strzelającego do niego z auta w Los Angeles. Jego muzyka miała silny wpływ na jego doświadczenia podczas dorastania na Brooklynie gdzie narkotyki i przemoc często dominowały. Film pokazuje wcześniej nie znaną historię jego życia.

film po buszkach wkreca niesamowicie. Polecam obejrzeniu

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+