ganjafarmer2704 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja właśnie cały czas szukam filmów związane z MJ oto moja kolekcja: -Smokers -Half Baked -Totally Baked -Las Vegas Parano(Najlepsze na Banie) -How High(klasyk, polecam na taką lekka faze bo na ciężką banie to przy tym filmie zasnełem) -WholeTrain(zajebisty film o grafficiarzach i jarają tam zioło ) -Super High Me -Kilka częsci Cheech and Chonga -Wszytkie częsci Friday (polecam na banie pierwszą cześć Friday ) -Harold and Kumar (wszystkie) -Wysokie Loty -Clerks 2 A najbardziej na banie polecam Friday, Las Vegas Parano, i wszystkie filmy Quentina Tarantino bo on jest najlepszy a szczególnie Planet Terror
NopainNogain Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 how high jak rozpetalem 2 wojne swiatowa hooligans JOB Shrooms hitman 8 mila american history x statek milosci i to na tyle a z kod moge pobrac film Jay i cichy Bob 1 albo 2 ? porsze o odpowiedzi na pm
p4weu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Co do serialu Weeds to wlasnie zaczal sie 4 sezon.
rapmaniak15 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Chlopaki zajarajcie sie ale tak fest i wlaczcie sobe ten filmik zapewniam duzo przezyc /admin - link do youtube wygasł/
Sensi Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Shrooms - zajebisty horror, oczywiscie o grzybach. Las Vegas Parano- o starym hipisie, pokazane sa jazdy po roznych specyfikach Trainspotting- chcialbym ogladnac;p
PanJan Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 że życie ma sens Można oglądnąć na video google, polecam bardzo fajny film, oczywiście polski, kono niezależne Jest na Y w czesciach a na video google 2 czesci są Zajebiste to jest, jak koleś w barze sie spalił i napierdala o radiu a koleś ty masz bajzel po marihuanie a nie radio, no w lesie też dobre było, w ogóle fajne teksty i cały film
NeGeR Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Polecam film dokumentakny który oglądałem na Planet ze 2 dni temu :Amerykańska wojna z narkotykami – ostatnia nadzieja. Wiele ciekawych i wręcz nieprawdopodobnych sytuacji opartych na faktach( CIA handlowało Crakiem, sporo też o która jest zaliczana do grupy najtwardszych narkotyków niewiadomo czemu, a także o prawdziwych ćpunach co biora metamfetamine i takie tam jak chcialbys przekonac rodzinke ze mj to nic złego także polecam jest sporo o zastosowaniu w medycynie i porównanie amerykańskiego prawa z holenderskim opis z internetu: Wojna narkotykowa stała się najdłuższą i najbardziej kosztowną wojną w historii Ameryki. Teksański reżyser Kevin Booth "zainspirowany" śmiercią czterech członków rodziny z powodu nadużywania morfiny czy metadonu, próbuje odkryć, dlaczego wojna narkotykowa okazała się tak wielką porażką. Przez trzy i pół roku podążał za członkami gangów, oficerami CIA, sędziami, policjantami by pokazać, jak pieniądze, władza i chciwość skorumpowały i zdeprawowały nie tylko dilerów narkotykowych i narkomanów, lecz cały rząd.
Recommended Posts