Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dzień dobry, polscy bracia! :peace:
Wybaczycie mnie za mój język polski, korzystam tłumaczem elektronicznym.

Ja – ogrodnik z Rosji, w mnie ciecze polska krew, mnie ciekawie wszystek, że związany z waszym krajem, moją zapomnianą Ojczyzną.

Częstokroć, niemal co roku, ja bywam u was. Już był w Krakowie, Trójmiasto, odpoczywał w Lebe, na bałtyckim wybrzeżu.

U was doskonały kraj i bardzo dobrzy ludzie. Wszystek kogo ja spotykałem, ustosunkowywały do mnie bardzo dobrze.

Ja fundowałem polskich znajomych do się do Rosji, im też bardzo przypodobało się. W Rosji bardzo dobrze ustosunkowuję do Polaków, ponieważ my Słowianie, bliskie po krwi narody. I mowa u nas zbieżna. Ja nie zaznaję szkopułów w lekturze waszego forum bez tłumacza, praktycznie wszystkie słowa są języku rosyjskim.
W Rosji też są ogrodnicy, które hodują dziwaczne smreki. Pozwólcie mnie zaprezentować wam moje skromne osiągnięcia:

Box:
/admin - linki do obrazków wygasły/

Note: Kanały odwietrzniki polskiej produkcji Dospel. Lepiej nimi nie korzystać, bardzo mały zasób.

Wzrost:
/admin - linki do zdjęć wygasły/

Najpierw były dwa rośliny: WW i Skunk N1. Potem wydało się, że WW jest chłopem, a Skunk N1 panną. Chłopa ściąłem, a panne postawiły świetlny reżim 12/12 i na kwitnięcie.

Kwitnięcie:

Ostatnie fotografie – 50 dni kwitnięcia. Mniej więcej 8 marca będzie zbieranie urodzaju.

Po zbieraniu urodzaju ja napiszę o ilości produktu i trip report. Doskonałych wam wszystkim urodzaj, szanowne pani i panowie ogrodnicy, dziękuje za uwagę ! :joint:
P.S. Rosyjskie forum ogrodników /admin - link nie działa/

Opublikowano
Yarcio napisał(a):
....Jaki masz staz w uprawie? Innymi slowami - ktora to Twoja uprawa? Ile upraw masz za soba?

Ja zrozumiałem pytanie. Ten drugi cykl w wskazanym growbox. Wynik pierwszego cyklu:

DSCI2528.jpg

DSCI2518.jpg

DSCI2517.jpg

Ten po prostu dzika roślina. Ono niezbyt dobrze zmieniało mnie, ale ten była próbka indoor.

W przebieg 3 lat ja robiłem wyjątkowo outdoor:

_D4_EE_F2_EE002.jpg

Opublikowano
RuShak napisał(a):
Hi Bundok!! You grew very nice plants dude. Especially your first grow. My congratulations! Enjoy your time on polish marijuana growin' forum! Welcome...

Take care and beware of police bastardas! 😉 Peace!

I thank you. A moderate carefulness rescues from police. A main rule is in Russia - to grow bushes only on your own, not sell. If you will begin to sell, necessarily a police will be you interesting.

HARVEST!!!

thumb_DSCI2943.jpg

thumb_DSCI2938.jpg

thumb_DSCI2934.jpg

thumb_DSCI2935.jpg

thumb_DSCI2948.jpg

thumb_DSCI2939.jpg

thumb_DSCI2955.jpg

thumb_DSCI2951.jpg

thumb_DSCI2957.jpg

thumb_DSCI2960.jpg

thumb_DSCI2962.jpg

thumb_DSCI2965.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wynik: 110 gram dobrze ususzonych :)

%C3%94%C3%AE%C3%B2%C3%AE000~0.jpg%C3%94%C3%AE%C3%B2%C3%AE001.jpg%C3%94%C3%AE%C3%B2%C3%AE002~0.jpg

Zdjęcia zrobione telefonem, aparat fotograficzny złamał się  :(
Teraz wszystek ten pójdzie na kurację do zamrażalnika.

Report zakończony!

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+