Marcin1523 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam Próbowałem znaleźć odpowiedzi na pytania które poniżej Wam zadałem, lecz nie udało mi się znaleźć na nie odpowiedzi Pytania:1. Czym różni się "automat" od zwykłej roślinki?2. Kiedy najlepiej posadzić automat by roślinka miała jak najwięcej światła i ciepła?3. Jeżeli zakładając że roślinke posadziłbym na początku czerwca (jeżeli istnieje taka możliwość) to kiedy musiałbym ją "kosić" (cały czas jest mowa o automacie)? 4. Czy wskazane byłoby nawożenie ziemii popiołem/nawozem sztucznym?Narazie to tyle Proszę o wyrozumiałość, ponieważ jestem w tym temacie zielonyPozdrawiam, Marcin
Toksyna Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam. mój problem polega na tym że moje rośliny trenuje sposobem fim i gdy roślina już kwitnie i przyjdzie jakaś wichura to krzak jest złamany pomiędzy dwoma głównymi szczytami i często one mi po takim wypadku usychaja ale i tak Widac że trening się opłacił. a moje pytanie brzmi jak zapobiec tym złamania:) Pozdro
upp Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 przywiąż do kija jakiegoś wbitego w ziemie lub pozwiązuj ze sobą gałęzie sznurkiem jakimś
Marcin1523 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Czas na kolejną serię pytańWięc do rzeczy:1. Czy "łamiecie" topy po to by schły one równomiernie?2. Czy wkładacie coś do słoika, jakieś pochłaniacze wilgoci itp.?3. Na jaki czas otwieracie słoiki podczas początkowego curringu?4. Czy nadmierna wilgoć na out-door jest zagrożeniem dla końcowej fazy kwitnienia topów? (weźmy pod uwagę, że out-door jest przewiewny)5. W okresie wakacji w jakim miejscu curring'ujecie zioło tak by temp. była umiarkowana?6. Jak wielki wpływ wywiera księżyc na roślinkę?Z góry dziękuje za odpowiedzi
ggggg Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak sobie radzcie z rudą pleśnia(czy co to jest)?? pytanie do doswiadczonych
a b c Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 To się ciesze, że na 1 raz dobry wybór podjełem
LepiSie Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 wal do ziemi je odrazu, ziemia przejmuje ph wody jaką podlewasz roslinki, a na start ph bedzie ok,
Smoke Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Czy miał ktoś AutoMazara od Dutch passion i Northern XXL Auto od Sensi genetics? Jakieś opinie? Łatwe w utrzymaniu? jaki plon? Pozdrawiam.
Qbaa Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 1: Po 2 tyg wega w odpowiednich ilościach. (jest to silny roztwor, dlatego pamietaj o proporcjach) Zaczynaj od mniejszej dawki. Łatwo można przedobrzyć. 2: To zależy co zmieszasz i w jakich proporcjach. Osobiście 2 nawozow na weg lub 2 naw. na flo nie polecam mieszać, bo zmieniasz ilość pierwiastków w roztworze. Jak w 1 przypadku, łatwo można przenawozić.
feysy23 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ja z pokrzyw nie polecam raz biohomus tak pod koniec 1 tygodnia 2 raz gdzies tak po 3 tyg z canna tarra flores(dawka jak na opakowaniu) a pozniej juz canna terra prawie do konca
Recommended Posts