Zielony Farmer Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 a powiesz mi jeszcze kiedy sadzic jezeli bd uzywal butelek? bo to raczej przed mrozem nie uchroni? ;p I przy tych butelkach to nie trzeba odkrywac w dzien zbye sie nei spazyly? zalezy mi zeby jak najszybciej wystartowac, zeby byla pewnosc, ze planty dojda Mod: edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim. Jeszcze w odstępie paru minut!
upp Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 zasada nr 1 . nie pisz post pod postem ... poczekaj az ktos udzieli odpowiedzi na Twoje pytanie . Wracaja do pytania to wszystko zalezy od tego kiedy będziesz mial ochote je wsadzić do ziemi sa tacy co pod koniec marca juz maja planty przygotowane na wystawienie na out a inni czekają na lepsza pogodę np kwiecien , maj , a nawet czerwiec zaley czy automaty czy nie .pod butelka np. 5L jak porobisz dziurki na średnicę wielkości ołówka i zrobisz ich sporo to nie "zaparza sie" jak złapie mróz konkretny to nic nie pomoże ale zawsze butelka zwiększa szanse na przeżycie . pozdro
zorroBuch Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 witam koledzy jetem początkującym(tzn kiedys juz raz sadziłem rolsinki pięknie wyrosły lecz za późno posadziłem i plon był marny) wiec mam do was pare pytań ale powoli chciałbym żebyście doradzili mi jakaś odmiane outdoor która przyniosłaby najwięcej plonu z dobrym thc przy jak najmniejszej ilości krzaków pewnie powiecie ze zwariowałem jak na początek ale chciałbym uzyskać 2kg suszu.(mam dobre miejsca i chciałbym to wykorzystać)ile krzaków musze posadzic zebym miał taki plon???
revol19 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Easy Sativa Purple Power Maroc one napewno Ci dojdą co rok u mnie występują
Qbaa Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Maroc Ci normalnie dochodzi? U mnie po wysadzeniu w połowie maja brakowało min 2-3 tyg. Żeby nie było offtopu w offtopie dodam, że np. Early Misty ładnie się prezentuje. Warto zaopatrzyć sie w różne odmiany, aby na jesień nie żałować wyboru. Do tego myślę, że nie ma sensu wrzucać wszystkich plantów na 1 spota, bo jak złodziej wejdzie, to nic nie zostawi..
badgrass Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Może 5g a może 10 ? A może 100 ? kto to wie..
zorroBuch Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 dobra troche juz na forach sie dowiedziałem więc powiedzcie mi czy jest możliwe uzyskać 2kg przy 10 krzakach passion 5 krzakach la blanca i 5 Royal Moby??????????
a b c Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Powiedzcie mi kiedy wjebać- wsadzić ;d easy sative do gleby? Oczywiście pierwsze 10-15dni będzie w domku ;*
zorroBuch Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 jak robicie z nasionkami które wykiełkowały i wsadzacie do donniczki zostawiacie normalnie i czakacie aż wyrosnie czy odrazy po wsadzeniu do ziemi właczyc lampe?
Recommended Posts