thcon22 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 to co napisałeś to prawda, a jak dodasz do tego burze kwiatów na flo to będzie wogóle kozak
Kebab Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, mam problem, mam dolomit oraz saletre amonowa ktore zostaly przypalone do takiego stopnia ze cale opakowanie z gory zostalo spalone, chce wiedziec czy przez takie cos nawoz traci na wartosci aha no i jeszcze deszcz padal to moglo wymyc dolomit ale na ilosci nie ubylo. Zostawiam te pyt dla doswiadczonych growerow, chemikow ;]
bongos1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 z tego co wyczytałem na forum(a jestem początkujący) to najlepiej dolomit jako domieszka do ziemi przed posadzeniem, badz posypywanie badz mieszanie z wodą i podlowanie z dolomitem, ale to nie koniecznie, a najwazniejsze na faze wegetatywną biohumus forte, a na faze kwitnięcia planton k, to jest taka najtansza opcja nawozowa, na koncowke samą mozna tez uzyc rippenu, na ostatnie dni zeby pięknie dokwitła.. ale to też niekoniecznie to jest zdanie osoby która zaczyna i wyczytała to w treści forum. ale poczekaj na inne posty doświadczonych grower'ów A do automatów? Biohomus i plankton razem przez cały czas?
Cielak Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Biohomus tak po 14 dniach od wyjscia z ziemi, a plankton na kwitnienie
upp Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ja to lałem biohumusa po tyg wyjścia z ziemi na testa i okazało się ze wystrzelił bardziej od reszty wiec tym nawozem nie przedawkujesz można lać śmiało i bardzo wcześnie moje zdania
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 WITAM;) mozecie mi powiedzieć po co sie dodaje styropian??? Wystarczy poszukać. Styropian
Redo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Czy można posadzić docelowo do ziemi ze spota a nie ogrodowej? Nie mam możliwości podmienić ziemii a nie jestem pewny czy jest dobra. Ew dać jakieś nawozy/coś co ustabilizuje PH?
Moyart Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dzieki za pomoc chociaz to juz wyczytalem wcześniejpeace
WeedSmoker Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Czy można posadzić docelowo do ziemi ze spota a nie ogrodowej? Nie mam możliwości podmienić ziemii a nie jestem pewny czy jest dobra. Ew dać jakieś nawozy/coś co ustabilizuje PH? Tak jest najtaniej
m45on Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam! Co sądzicie o wysadzeniu już pierwszych 14 dniowych sadzonek na spota?
Recommended Posts