Sensimiller Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ej powiedzcie jak wy ogarniacie akcje przygotowywania spota. Ja w tym roku pierwszy raz startuje z outem, nie mam fury, będę miał 10 albo 8 pomidorów, po 10l ziemi kupnej i 10 ze spota na rośline, czyli jeżeli dam rade 20l worek ziemi przewieść na spota rowerem, bo przecież nie taczką, to 5 razy będę musiał zajechać drugi problem to sam fakt kopania 10 dołów jakąś malutką saperką(bo przecież normalnej łopaty nie powiozę rowerkiem przez osiedle ) Powiedzcie mi jak to wszystko ogarniacie szczególnie przewiezienie ziemi i wszystkiego na spota.
Cielak Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dokladnie tak jak napisales, jak nie masz samochodu to ziemia to jakiesj torby i lopata w lape najlepiej z ranca albo wieczorem
WeedSmoker Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ziemia do plecaka, saperka w łapę i ogień, nie zapomnij o bidonie z wodą dla niepoznaki
Grower21 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witajcie mam nasiona z krzaczków z tamtego roku bo mi zapyliły męskie chyba z 300szt tego mam. Jak myślicie wyjdzie cos jeszcze z tego bo nie wiem czy warto to rozsiewać. nasiona sa z lowrayderów
lampa Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale to był twój męszczak? ten co zapylił? jak twój, to masz pełnowartościowe nasiona. Ale jak miałeś same damki i zostały zapylone na oucie, to na 90% zostały zapylone przez konopie siewną i nic z tego ni ebędzie.
manto Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Siema, mam dosc daleko do swojego spota ale w poblizu plynie rzeczka czy moge tankowac w niej wode i nią podlewac planty wraz z dodanymi nawozami czy moze trzeba sprawdzic ph wody i ewentualnie je uregulowac??? woda w tej rzece wydaje sie czysta ziomek probowal i mowi ze w smaku tez ok jedyne co mnie zastanawiam to trawa zaraz przy brzegu tej rzeczki bo jest jakby rdzawa
lampa Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 próbował wody w rzece? mam nadzieje, ze kolega dalej zyje i nie ma problemów ze zdrowiem. i nie mam na myśli chemikaliów, a raczej bakterie. taka woda się dla roślin nada. dla pewności możesz zbadac ph. Jak bedzie nieznacznie odbiegało od normy, to nic sie nie stanie.
canabinoid Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam!Dzisiaj włożyłem do ziemi 12 wykiełkowanych pestek które dostałem od kolegi z ostatnich zbiorów. Mam jeden problem i chciałbym skorzystać z waszej rady, a mianowicie u siebie na rejonie będę jeszcze około półtora miesiąca i to jest czas który mogę poświęcić na moją uprawę. I doradźcie mi co mam później zrobić z roślinami? czy jak znajdę dobrego spota, czy będą rosnąć same? dodam że jedynie na weekendy będę mógł się pojawićz góry dzięki!Pozdrawiam:)
Grower21 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 meskie i zenskie miałem i te meskie zapyliły zenskie. i zamiast topów miałem nasiona wrzuciłem do ziemi 20szt na próbę zobacze co z tego wyjdzie. Wczesniej dałem kumplowi i trzymał na parapecie ale szły mocno w górę i zwiędły Jakie odmiany są najlepsze na nasz klimat. Ja w tym roku zastosuje Pasion#1, Hollands Hope, Purple Maroc i Automaria. Co o tym myślicie?
Recommended Posts