doktorek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ale jak to karły przeciesz i tak beda szły na out door te sadzonki gdzie rozwiną skrzydła ...CenzurA niechce zjebac 40 pestek hehe w tatym roku trzymalem w 0.5 gdzies przez 2 tygodnie
doktorek Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 jesli chodzi o odmiany to wtym roku stawiam na większość auto flow od grzesia z ciekawosci bo nierobiłem jeszcze takiego outa z auto flow...noi chce wykorzystac kubeczki bo niemam tyle miesca zeby 40 doniczek wpierdo...
doktorek Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 sadzonka ogulnie da rade nawet kiełkowac spocie ????? hahah lekko sie zajebałes chyba nasionko...pozatym zaduze ryzyko lepiej pod lampa porobic sadzonki jest lepiej
koles Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Bardzo dobra metoda to wykiełkowac w domu i jeżeli roślinka wychodzi z ziemi po wywalic odrazu na spota przykryc butelka i zajebiscie rosnie odrazu przysosowuje sie do podłoza wiatr wzmacnia łodyge itd Nie ma sensu duzych sadzonek sadzic na spota według mnie.
SprOket Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Sens dawać sadzonki na spota jest większa roślinka wytrzyma gorsze warunki na spocie. Ja osobiście tez kiełek i na spota pod butelki lecą w połowie kwietnia w zeszył roku poszły i kozak było
Lutownica Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 mysle ze ok, yylko zeby z pola nie sciekały do niej zadne opryski itp.
Gargo THC666 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam panowie ! Kiedy zaczynacie kiełkowanie i wsadzanie na spota ? Ja w tym roku wywalam automaty koło 15 kwietnia zobaczymy jak mrozy będą a wcześniej w boksie potrzymam żeby podrosły trochę
lampa Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 około, to sobie nie planuj. jeśli kiełkujesz w domu i chcesz trzymać w boksie, to masz luzik. Ale pamiętaj, ze i tak i tak wysadzisz dopiero jak będzie sprzyjająca pogoda. 15. kwietnia często jeszcze są dość poważne przymrozki. najbezpieczniejszą datą jest kilka dni po majówce, ale oczywiście jak wcześniej będzie ciepło, to można wysadzić i liczyć na to, że nie zmarzną.
doktorek Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 mam pytanie nigdy niejarałem automata a wtym roku chce posadzic same auto z kul od grzesia ... czy niebde zawiedziony paleniem z auto flow z outdoora???
zetdoen Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Jasne, że nie. W zeszłym roku na oucie miałem 5 różnych strainów automatic, w tym jeden od grzesia i naprawdę byłem zadowolony. Co mogę powiedzieć o afach z outa? Strasznie pięknie pachniały, szron był też całkiem całkiem. Moc o wiele lepsza niż typowe palenie od dila.. Częstowałem ziomków, którzy nie wiedzieli, że to moje własne jaranie i byli zachwyceni Naprawdę polecam automaty na oucie..Z tym, że nie może zabraknąć też 2 metrowych palm
Recommended Posts