ziemba Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak po precrushingu 3 nasiona nie pokazały kiełka przez noc to zanczy ze są złe bo inne normalnie wyszły kiełki
Basian Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak po precrushingu 3 nasiona nie pokazały kiełka przez noc to zanczy ze są złe bo inne normalnie wyszły kiełki trzeba poczekac jeszcze zdaza wykielkowac:)
ryba766 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Co do precrushingu jak chce zebami zrobic to przyciskac jak slonecznik czy wzdluz "otwarcia" pestki
mamamakota Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Podobno trening można zaczynać gdy roślinka ma trzy piętra liści, a jak jest bardzo wyciągnięta bo np. na parapecie leżała to też sobie poradzi z treningiem ?? (chodzi mi o przycinanie stożka wzrostu )
jaszczur333 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 z tego co tam widze to jest juz 5 pieter wiec mozna by bylo
lampa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 i tu są różne szkoły. fim niektórzy polecaja od 3 piętra, inni od 5, a jeszcze inni w momencie przełączenia na veg... Także zdaj się na intuicję
kay Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Martwi mnie to, że roślinki są dosyć małe jak na swój wiek. Roślinki mają 5 dni. liczę czas od pokazania liścienia z ziemi.Czy może być to powodem, że ta ziemia stała sucha w doniczce dużej przez rok i potem ją tydzień przelewałem wodą, żeby zrobić ją wilgotną i stara jest dlatego nie chcę rosnąć? W tej ziemi rosły już inna odmiania (niestety facet to też szybko wyciąłem i wyciągnąłem wszystkie korzenie) i rosła o wiele szybciej. Roślinki są na oknie.
lampa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie panikuj, jest nieźle jak na parapetowe warunki
cheton Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Co Ty bredzisz lampa, one wygladaja jakby wczoraj wyszly z ziemi.Slabo rosna, bo stoja na parapecie i tyle.
Recommended Posts