revol19 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja tak zrobiłem z WRxBB i efekt był ale zamiast przykrywać krzaka workiem to wstawiłem go do ciemnego pomieszczenia
lolo Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 botox-ps - najlepszy czas na kiełkowanie to koniec kwietnia / początek maja i do połowy maja wysadzić na spoty i nie hodowla tylko uprawa Słownik Konopny dla Początkujących Uprawa roślin - całokształt zabiegów stosowanych w produkcji roślinnej, obejmujących uprawę roli, nawożenie, siew i sadzenie, pielęgnowanie, zbiór i przechowywanie plonow. Panowie i Panie Wy jako rolnicy, uprawiacie rosliny, a nie hodujecie!!! uzywanie terminu Hodowla, Hodowac jest bledem merytorycznym i narazacie sie na skompromitowane w srodowisku obeznanym z tematem jakim jest uprawa i konsumpcja. Hodowla roślin jest nauką traktującą o polepszaniu cech dziedzicznych u roslin uprawnych, obejmującą również praktyczne działania, których celem jest wytworzenie odmian lepszych jakościowo i plenniejszych. Hodowla tylko i wylacznie zajmuja sie breed'erzy; seedbanki i bardzo zaawansowani grower'rzy ktorzy wiedza o czym mowia... To j/w jednostki pracuja na lepszymi odmianami dla nas grower'ow ktorzy uprawiaja rosliny, a nie hoduja!!
Gumber Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Która z tych odmian była by łatwiejsza pod względem uprawy: Passion #1 ,Mighty Mite czy może Easy Sativa ? O plon się nie pytam bo na to składają się różne czynniki .
Cybuuch Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam mam takie pytanie czy da radę zasadzić oudoora w domu ;d tak się nad tym zastanawiam można dać mniejszą doniczkę w sensie 5-7 l i jak ma się wysokiego growboxa to przecież da radę co sądzicie??
Blunt Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 W jakiej odległości może znajdować się w ziemi jedna roślinka od drugiej? Dokładniej rzecz ujmując mam na myśli odmianę passion. Dodam też, że spot jest dobrze nasłoneczniony. Z góry dzięki za pomoc.
loris Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam mam takie pytanie czy da radę zasadzić oudoora w domu ;d outdoor jak sama nazwa mowi wyklucza sadzenie w domu. chodzi Ci zapewne o indoor w boxie, to takie doniczki jak mowisz to na automaty jak najbardziej ale i regulara upchniesz, jednak musisz sie liczyc z mniejszym plonem/. jezeli chcesz miec 'outdoor w domu' bez boxa i oswietlemnia dodatkowego to jedynie w celach doswiadczalnych mozna to zastosowac, bo palenia z tego nie bedzie. W jakiej odległości może znajdować się w ziemi jedna roślinka od drugiej? Dokładniej rzecz ujmując mam na myśli odmianę passion. Dodam też, że spot jest dobrze nasłoneczniony. wypadaloby min. 50cm optymalnie 1m, choc z autopsji wiem, ze jak masz miejsce do naginania to i mniejszy odstep nie stworzy wiekszych problemow nawet dla wiekszych odmian.
Bebook Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam, dla tych co nie mają wągi a zeby nie przedobrzyc z dawkowaniem i przenaworzeniem (przesypaniem) pozwoliłem sobie porównać wage w odniesieniu do mililitrów i tym sposobem wyszło : Saletra Amonowa 50ml=56,6g Dolomit 100ml=128g Dawkowanie znajduje sie na opakowaniu producenta
Blunt Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak postępuje policja w przypadku znalezienia plantacji? Czy czają się w krzakach na właściciela? Co jeżeli ów właściciel się nie pojawia przez dzień, dwa? Palą krzaki, zbierają manatki i się zwijają? Czy prowadzą po spaleniu "materiałów dowodowych" śledztwo? pytania trochę dziwne, ale cóż jestem zjarany :zbakany:, więc wybaczcie.
Recommended Posts