Junior K Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 mam pytanie pokaże mi ktoś fotki zapylonej pani ? najlepiej parę dla porównania ...
Dee-Jay Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Witam.1 Ma szansę dojść ta roślinka i jeśli ktoś wie co to za odmiana: 2 Czy można jakoś stwierdzić jaki ejst powód że ta ES tak słabo rosnie? 3 Co to za odmianka?
afia Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 dojść to dojdzie lej planton k.A co to za odmianka to ci chyba nikt nie powie
Dee-Jay Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 dojść to dojdzie lej planton k.A co to za odmianka to ci chyba nikt nie powieA da się przewidzieć mniej więcej kiedy?
begin Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 2 Czy można jakoś stwierdzić jaki ejst powód że ta ES tak słabo rosnie? podejrzewam, ze ma malo swiatla
super69man Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 foty z dzissiaaaj Nie pośpieszyłem się zabardzo z tym fioletem .... mhm.. ??pozdrawiam!
begin Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 siemka wie ktos co to za odmiana?? nie da sie odgadnac odmiany po krzaku... jakiego nawozu użyć na te żółknące i dziurawe liście jezeli sa to liscie na dole, to sie nimi nie przejmuj, ja takie liscie poobrywalem, ale mozna nic nie robic z nimi. Tak wydaje mi sie, ze masz ta rosline zapylona jak jakas dobra odmiana to sie ciesz bo bedziesz mial sporo pestek za rok (>początkujący< nie bić ;-P) to czytac, czytac i jeszcze raz czytac
korona124 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Suszyc w ciemnym miejscu z przewiewem powietrza najlepiej komputer+ soda do środka bo je**e jak skur****n
super69man Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 podejrzliwi bardzo jesteście :] i nieufni
Dee-Jay Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Czy można lać nawóz na kwitnienie co 3 dni?Jeśli nie to co ile będzie optymalnie?
Recommended Posts