Bernie Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Lej na flo. Jak pokazala plec to praktycznie zaczela kwitnac A ile czasu, zalezy od odmiany, przewaznie zbiory sa wrzesien/pazdziernik Pozdro
paschalis Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 no a kiedy najpozniej moge liczyc zeby plec pokazala mam durbana od kwietnia ale ma tylko 160 cm i nie jest rozkczaczony wcale ( dzis nagiolem dopiero)
Bernie Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja bym powiedzial ze lst skraca okres dojscia rosliny Dobrze zrobione lst dostarcza wiecej slonca dla zaslonietych wczesniej topow.
Heniu123 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 tegoroczny out u mnie nie wyszedl . hu***a
Osker Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Krótkie pytanie :?: Kiedy mam wyciąć męskie krzaki(WR AF) żeby działały najmocniej np na makumbe?
MistaGrinch Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Może mi ktoś wyjaśnić co to za pąki? i co sądzicie o tej roślinie?
KING Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Tak juz wyjaśniam to sa qurwa topy !!! ogólnie mała ta roslinka ale zdrowa :zbakany:
Armec Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak myślicie kiedy pomidorki ? Już dziś czy jeszcze za wcześnie?
RasTafari Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A ja mam tkaie pytanko co do przygotowania miejscówki. Bo ja planuję już na jesień tak przygotować miejsców na następny rok, po prostu krzewy wszystkie wyciąć dobrze przekopać, żeby ziemia była spulchniona. I tu moje pytanie. Czy kompostownik który mam zamiar zrobić na miejscówce, trzeba zrobić na kupce a potem zmieszać z tamtejszą ziemią ? Tak po zimie to wszystko zmieszać? Czy zmieszać te trawy itd. z ziemią i to już tam do wiosny podgnije sobie ? proszę o pomoc
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 mam pytanie jak teraz wysadze 10ruderalis skunków to zbiore przynajmniej po 5g z krzaka za 2 miesiace/?? bo mam strasznie duzo nasion a nie wiem czy zachowac je na następny out czy moze spróbować jeszcze teraz aby było palenia na tydzien:D pytam bardziej doświadczonych!
Recommended Posts