sweet_sensi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Czy roślina około metra wzrostu wyrwana z korzeniami na spocie i wsadzona po 2 dniach leżenia na ziemi spowrotem wkopana do ziemi odżyje ?
sweet_sensi Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 odżyła = z 23 plantów wyratowałem jedną mam nadzieje ze to bedzie żeńska roślinka....
Baleron666 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam moje krzaki ruderalis skunk zaczeły kwitnąć pószczają odnogi rośliny są po pas czy już więcej w góre nie urosną?Mam zamiar teraz podlewać florovitem jakie dawki proponujecie pod jednego krzaka?
borsuk1117 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam, mam pytanie jak roslinki z OP pokazały już płeć to lać nawóz na flo czy czekać aż pokażą się na szczytach białe włoski??
Kaltenn Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 mam takie pytanie ile jej jeszcze zostalo do konca?Jest to Great White Shark wysadzony ok 5 maja, podlewany na poczatku biohumusem jak pokazal plec to podlewany Plantonem K.Pozdrawiam
UJB Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 elo elo takie pytanko mam po jakim czasie ruderalis skunk moze pokazac płec? Po 1.5 miecha da rade? pozdro
KowalQ Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jak powinny wygladac roslinki Mighty mite po 2 tygodniach ? Moje maja juz 2 tygodnie i planuje je jutro wrzucic na spota , od razu moge je lac biohumusem co 2 dzien ?
KING Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 KowalQ, Powinny wyglądać jak ładne sadzonki konopi lej biohumusem co drugie podlewanie nie musisz lac za każdym razem.
SoulJah Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Hej posadziłem sobie lowryder'a to chyba Diesel x AK47 jakieś 2 tygodnie temu i jest to mój pierwszy lowryder nie mam zbyt dużego doświadczenia z tymi małymi skubańcami i teraz pytanie co robić jeśli jeszcze dobrze nie urósł a już ostro kwitnie jest oczywiście dziewczynką i teraz nie wiem czy np. nawozić biohumusem żeby jeszcze trochę urósł czy już plantonem K??? Bo fima już nie zrobię a planowałem. Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje.
KING Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 2pacalypse, Zależy jakim Biohumusem jak EXTRA to tylko na flo nie lej juz nawozów z azotem bo przeszkadza to krzunkowi jak kwitnie topki ch****o wyglądają.
Recommended Posts