Jamaican Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Możesz od razu przesadzać, ja tak robię. Tylko musisz się dobrze zabezpieczyć, bo takie małe kiełki są łatwym celem dla ślimaków, i często podlewać aby nie uschły.
Piachotropina Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Możesz od razu przesadzać, ja tak robię. Tylko musisz się dobrze zabezpieczyć, bo takie małe kiełki są łatwym celem dla ślimaków, i często podlewać aby nie uschły. Dzięki stary> Miło,że ktoś o prawie 2giej w nocy potrafił mi odpowiedzieć. Środek anty ślimaki i cośtam oczywiście jest.
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 No i znów jebanym zającom zbyt smakują moje roślinki, problem sie powtarza z zesżłego roku. Co robic ? jak zapobiec ? W zesłżym zezonie poszło 8 w tym narazie jedna.
Kaltenn Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 nie martw sie ja przez rude ku*** (najprawdopodobniej sarny) stracilem w tym roku juz 13 roslinek po tym jak stracilem 10 (w ciagu doslownie paru dni) kupilem anti-bissan i od tego czasu mi wpieprzylo cos 3 roslinki, ale wydaje mi sie ze to nie sarny bo krzaczek po prostu zniknal a nie tak jak wczesniej dolki byly rozkopane i czesto rosliny obok. Mysle ze tak sie stalo bo przez te deszcze wyplukal sie ten srodek. Proponowalbym jesli sa male dac na nie 5l butelki jesli duze to uciac gore i nalozyc na nia 1 ew 2 takie butelki wtedy nie bede mialy szans sie do nich dostac ja tak zrobilem z 2 roslinami i z 12 na poczatku wlasnie one sie uchowaly tylko. Takze reasumujac mozesz sprobowac anti-bissan, ale najlepiej zrobic zabezpieczenie mechaniczne i czyms je ogrodzic. Ewentualnie spytaj w ogrodniczym napewno ci cos doradza na te jeb**e zwierzeta. Niestety nie tylko ludzi przyciaga ta roslina... Zycze powodzenia
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 chcialem sie zapytac jaka jest cena biohomusa do wegetacji oraz ziemi ph 5,5 (slyszalem ze taka najlepsze na outdoora) pytam dlatego, bo nie wiem ile mam pieniedzy przyszykowac
KING Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 chcialem sie zapytac jaka jest cena biohomusa do wegetacji oraz ziemi ph 5,5 (slyszalem ze taka najlepsze na outdoora) pytam dlatego, bo nie wiem ile mam pieniedzy przyszykowac Biohumus kosztuje w granicach 5zł, a ziemia uniwersalna 6,5-7,5ph u mnie 6 zł za worek 20l.
r4d3x Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Takie pytanko. .Mam krzaka męskiego tylko nie ma tam jaj ani nic. . ? coś podobnego do tego i pytanko kiedy mogę go na makumbe przerobić??
korona124 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam wszystkich Mam cale opakowanie magnezu od kumpla Jak stosowac ten magnez.Mam 40 dniowe wr na oucie cienko stoja troche czy magnez pomaga im rosnąć i jakie efekty robi magnez. bless
Jamaican Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mam krzaka męskiego tylko nie ma tam jaj ani nic. . ? Jak nie ma jaj, to skąd wiesz że to męski krzak? Jak stosowac ten magnez Nie stosuj go wcale, zapodaj lepiej coś z potasem i fosforem (planton k) a jeśli nie określiły jeszcze płci to jakiś nawóz z azotem (biohumus na przykład)
Recommended Posts