paschalis Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 dzieki dzieki jeszcze jedno przed chwila wrocilem z kopania ale ciezko znalesc miejsce dobre do passiona, znalazlem obok lasu i obawiam sie ze slonce moze niedocierac przez caly dzien natomiast dla Lr mam fajne spoty na polach czy bedzie problem co do passiona? co sadzicie o LR#2 FEM 158 zl za 5 nasionek.. :? w zasadzie co doradzicie jeszcze na wiekszy plon ale z sativki
rafus117 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 jak myslicie ktory zestaw GHE bedze lepszy dla moich marji : BioSevia czy Flora Series chciałbym żeby im niczego nie brakowało i zeby były zdrowe
sweet_sensi Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 paschalis napisał(a): co sadzicie o LR#2 FEM 158 zl za 5 nasionek.. nie lepiej Ci kupic regularne nasionka za 160zł? - mial byc ok 25 nasionek - z czego jakies 10 bylo by zenskich to lepiej niz 5 chyba nie? moim zdaniem fem na outa to zly wybor;p chociaz mozna zrobic z fem klony i beda wszystkie roslinki zenskie - to jest + ale przy odmiana z autoflow moze to nie byc juz takie proste - tak mi sie zdaje a moge sie mylic. MAM TAKIE PYTANIE znalazlem taka mini szklarnie na allegro : mini szklarenka szklarniaziemia kuweta /admin -link do aukcji allegro wygasł/ jak bym posadzil w niej wykielkowane nasionka zeby podrosly troche i potem przesadzil je na spota to bylo by ok? chodzi mi rzecz jasna zeby taka mini szklarnia znajdowala sie na spocie czy gdzies na dworze dalo by to rade ;>?
gulas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Mam pytanie : Kiedy najlepiej kiełkować i kiedy liczyć za zbiór z Twilight - Dutch Passion Feminizowany i White Russian Automatic
cheton Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 gulas, kielkowac mozesz na poczatku maja, w polowie gdzies mozesz juz na spoty dawac.Co do zbioru z Twilight, to nie da sie tego okreslic.Moze to byc wrzesien, a moze to tez byc rownie dobrze pazdziernik o ile dojdzie w pelni.
paschalis Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 powie mi ktos czy z passionem i ES nie bedzie problemu jesli spot jest obok lasu i slonce moze nieoswietlac ich przez caly dzien? i gdzie jest sprawdzony sklep z nawozami HESI
cheton Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 powie mi ktos czy z passionem i ES nie bedzie problemu jesli spot jest obok lasu i slonce moze nieoswietlac ich przez caly dzien? Po prostu moga byc bardziej watle i dac mniej plonu, nizeli na miejscowce, gdzie swiatlo sloneczne jest od wschodu do zachodu slonca. i gdzie jest sprawdzony sklep z nawozami HESI masz dział z opiniami growshopów na forum
kamil123 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 siema.ja mam takie pytanie nie na temat nie moge tego znalesc.mam miejscówke ale jest glina szara nie bedzie to przeszkadzało oczywiscie z 20l do dołka ziemi uiwersalej ??
loris Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 mam miejscówke ale jest glina szara nie bedzie to przeszkadzało oczywiscie z 20l do dołka ziemi uiwersalej nic nie dygaj. bedzie dobrze
paschalis Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 bedzie dobre? chce zamawiac STARTER SOIL HESI, ZESTAW NAWOZÓW I BOOSTERÓW DO GLEBY -Zestaw DO GLEBY zawierajacy wszystkie potrzebne DO IDEALNEJ UPRAWY nawozy i boostery -Zestaw zawiera: . HESI-TNT COMPLEX 0,5L, . HESI-BLOOM COMPLEX 1L, . HESI-FOSFOR PLUS 1L, . HESI-ROOT COMPLEX 0,5L, . HESI-POWER ZYME 0,5L, . HESI-SUPER VIT 10ml. Tabele dawkowania są do pobrania w dziale DOWNLOAD. -Jakość HESI oznacza: najczystsze składniki, brak filtrów co oznacza również brak osadów.
Recommended Posts