rafus117 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 zastanawiam sie nad : Lowryder #2 AK 47 Automatic czy Automatic DieselRyder x AK 47 które lepsze będze na OUTa ? i czym sie różnią ? wiem tyle ze sa niskie i szybko dojrzewaja
lampa Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Mam pytanko do tych , którzy już mieli przyjemność kontaktu z ruderalis skunk. Co możecie powiedzieć o tej roślince? Oczywiście co więcej niż jest napisane na sensi seed? Jak rośnie, kiedy faktycznie kwitnie, i jakie zbiory?
rafus117 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 dzieki wielkie to wezme tego durbanpasion ak47 edit lol zesmarzony pomyliłem nazwy chodzi mi o Automatic DieselRyder x AK47 a nie durbanpasion jakis ;X
GanjaFarmeR Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Wiekszosc sie nie nadaje,ale niektore odmiany in. maja szanse na powietrzu.napewno nie bedzie z nich takiego wyniku ja w boxie
Gaab Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Siemanko wszystkim. Dzisiaj idąc na spota, napotkałem kilka kupek czarnych gówienek, podejrzewam, ze sarny czy innego leśnego zwierzatka. Moje pytanie brzmi czy takie bobeczki nadadzą sie na nawóz? Widzialem tego dosyc sporo, a ze byłem jeszcze po klapsie czulem ze te gowna sa niemal wszedzie. pozdrawiam
GanjaFarmeR Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Moze i by sie nadaly,ale nawet nie wiesz w jakich dawkach to podawac.Z gownem tez mozna przesadzic xD.Golebie gowno (kurzaki) mozna przedawkowac na 100%.Wiem z doswiadczenia :
nieznamsie Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Czy Calf. Orange dojdzie pod Polskim niebem ? Warto zaryzykować ?
GanjaFarmeR Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 nieznamsie, California Orange dlugo dosyc kwitnie.Raczej nic z tego dobrego nie wyjdzie.Lepiej poszukac czegos innego
nieznamsie Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Tylko taki problem, że już mam nasiono California Orange femi. Może jest jakaś szansa posadzić ją w jakimś miejscu, w wiadrze żeby Mi to doszło ? Chyba Pan mooniek coś na ten temat kiedyś wypisywal.
Recommended Posts