matifuks Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Arnold1105 napisał(a): Dlaczego należy wyrywać męskie odmiany roślin...skoro i tak krócej żyją niż żeńskie.. jak chcesz miec dobre palenie a nie pestki to lepiej wyrwać. co do tych 3 miesiecy to nie wiem za bardzo o co ci chodzi ale sa odmiany ktore sa gotowe pozniej kolo pażdziernika, jesli zostawisz odmiane gotowa kolo wresnia na dłuzej to poprostu przekwitnie i spadnie moc plonu oprocz tego moze zaczac plesniec od jesiennych deszczy
matifuks Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 waldi napisał(a): w którą stronę świata na spocie nie powinno być innych roślin? od południowej stamtad jest najwiecej światła Cytat Wraz ze zwiększaniem się szerokości geograficznej na półkuli północnej najlepiej nasłonecznione są stoki południowe, zaś na półkuli południowej stoki o ekspozycji północnej.
Stefan Farmer Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Arnold1105 to normalne ze mozna tyle zebrac z jednej rosliny. Trzeba tylko zapewnic roslinie optymalne warunki i bez problemu przyniesie ponad 100g. PS. Niestety nie jest tak latwo zapewnic roslinie te OPTYMALNE WARUNKI chyba ze masz dobrego spota, albo bardzo czesto dogladasz roslin.
matifuks Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 passion,shaman,easy sativa,maroc i jeszcze pare innych + wszystkie z autofloweringiem
fre Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Witam!! Mam do Was małe pytanie, znalazłem dobrą miejscówkę pod względem wykrycia i w miejscu w miarę dobrze nasłonecznionym ale jest to spot na którym kiedyś było pole porzeczek i widać dużo śladów po zwierzętach ( duża ilość bobków). Czy jest sens ryzykować w takim miejscu?
matifuks Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 freek-f1 napisał(a): jeśli miejscowa jest naprawde git to moze jakis płotek z siatki takiej jak maja do ogradzania młodników
gulas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Witam ! Mam pytanie kiedy najlepiej kiełkować takie kulki Twilight - Dutch Passion Feminizowany , czy parapet jest w miare dobrym mijescem na poczatkowy wzost , jaką ziemię im dać na poczatek ?
Glowaziaam Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Mam takie pytanie... bo sa rozne opinie na ten temat .... czy zgladze kielkujace nasionka nawet minimalna iloscia promieni slonecznych ? Bo jesli tak to chyba z tegoo powodu rok temu nie wykielkowalo mi zadne nasionka na out Dzieki z gory za pomoc Peace :buch:
revol19 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 po co Ci słonce do kiełkowania ?,wystarczy dobra temperatura ok 20-25 i ciemność ;P
Recommended Posts