Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
11 minut temu, szczurek10 napisał(a):

Nie no to temat już dawno jest zamknięty tak że między innymi regulacja ph jest nie potrzebna przy organice i to pokazuje moja uprawa i kolober to wy wciskacie bzdury a szczególnie kolega Andrzej uprawiając truskawki z marihuana 😂

Bzdury 😉 a Maryśka z truskawkami to fajna sprawa. 

Co się tak unosisz, dodajesz relacje i temat ogólny, to słuchaj opinii innych, a nie tylko senseia z wodzy GPT. 

Widzę uczeń mistrza tak samo nie potrafi pohamować emocji i kultury 😂

Opublikowano
2 minuty temu, szczurek10 napisał(a):

Chłopie ale to ty ważysz mokre i się chwalisz ile to tobie nie wyszło 

Gdzie to nie ma sensu 

Jakie mokre ważę ? Co mi nie wyszło ? Szczurek mylisz osoby, bądź tematy, ja swoje relacje zakończyłem. Zal każdej miałem plony , więc nie rozumie tego tematu?! 

Ważę mokre i po suszeniu, Ty nigdy mokrego przed suszeniem nie ważyłeś? Cóż każdy ma jakieś sposoby i matematykę. 

Skoro masz otwarty temat na forum , to licz się ze zdaniem i opinią każdego. Czy to już prywatny folwark kolibera? 

Pamiętam temat z pH na grupie Whatsapp, ale ty sprawdzałeś na każdym nawozie Bio , czy tylko na 1 sztuce ? Właśnie.  Każda gleba i uprawa zachowuje się inaczej, ale tego chyba tłumaczyć Tobie nie muszę. 

Opublikowano
3 minuty temu, EndriuBp napisał(a):

Jakie mokre ważę ? Co mi nie wyszło ? Szczurek mylisz osoby, bądź tematy, ja swoje relacje zakończyłem. Zal każdej miałem plony , więc nie rozumie tego tematu?! 

Ważę mokre i po suszeniu, Ty nigdy mokrego przed suszeniem nie ważyłeś? Cóż każdy ma jakieś sposoby i matematykę. 

Skoro masz otwarty temat na forum , to licz się ze zdaniem i opinią każdego. Czy to już prywatny folwark kolibera? 

Pamiętam temat z pH na grupie Whatsapp, ale ty sprawdzałeś na każdym nawozie Bio , czy tylko na 1 sztuce ? Właśnie.  Każda gleba i uprawa zachowuje się inaczej, ale tego chyba tłumaczyć Tobie nie muszę. 

Szczurek bardzo dobrze piszę nie dość że wazyszy mokre to jeszcze z pół metrowymi łodygami i zobacz jak wyglądają twoje uprawy. A do tego dobrze piszę jak mu doradzaliscie 🤣🤣🤣 niedoborów fosforu i potasu nie potrafiliście odróżnić i kazaliscie mu dodać nawozy co spowodowało by utratę roślin. Tak się znacie🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

Po to jest forum zeby swoje zdanie wypowiadać. Ale tutaj widze sie nie da. Bo cokolwiek nie powiem to koliber mnie neguje albo mowi ze jest złe.

Nie twierdzę ze wszystko mowi źle, ale tez wszechwiedzący mie jest. 

A regulacja pH jest jak najbardziej wskazaną jezeli masz wodę  duzo powyżej optymalnego, w jedna czy druga stronę. 

Opublikowano

Ja widzę , że tu kółko graniaste . 

Szczurek i koliber, czy Wy serio nigdy nie ważyliście przed suszeniem ? Woow, nie no szacun. Ja wolę sprawdzić ile % odparowała, a ile zostało.

Odnośnie moich truskawek, cwaniaki ledwo ogarniają MJ , a co dopiero mieszany klimat. 

Opublikowano

Ja tez ważę na mokro. I to jest bardzo przydatne. Na przyklad zeby wyoptymalizowac suszenie. 

Ale widzę ze tutaj szydera jest ważniejsza od informacji. 

Zachowujecie sie jak małe dzieciaki