Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Jak poszły (2 rośliny) to musiał zdjąć część dachu w szklarni. 
odmiana : Super Lemon Haze od Strain Hunters

db15aee5-6306-42e3-b899-7240d3f1b975.thumb.jpeg.fa50b195b11bd47e452113a21b916182.jpegNawozy Biobizz i TopMax

450dad50-46ec-41b6-bac7-b083142067fd.thumb.jpeg.d6978bf78a973615c97de768c8f7cb93.jpegEfekty przeszły oczekiwania 

wyszło na sucho prawie 0,7 kg Palonka które przypomina stare czasy. Nie uwala, działa jak na sativke przystało mocno kreatywnie. Spod słoneczka. Mniejsze topy i ścinka listków satelitowych poszły na masło. Nic się nie zmarnowało. 
dd5157d1-9f05-4ee3-ad51-5bd6c7015ed8.thumb.jpeg.d54638c5bb213033ab76bd4065885e82.jpegb1921d0e-4c26-4027-a4fc-63446de437f2.thumb.jpeg.02fa0f0f40c54f0c8f50066a2a5b9240.jpegcoś pięknego ! I da sie ? Można ? Echhhh może dożyjemy kiedyś takie dnia żebyśmy mogli chociaż jednego krzaka sobie za domem posadzić. 

pozdro ✌️😶‍🌫️💨🕊️

• Upvote 1
Opublikowano

Dożyć może dożyjemy, zależy kto ile ma lat. Za 20 lat takie uprawy na własny użytek powinno być nawet legalne w Polsce. Chociaż pewnie cały świat już do tej pory zalegalizuje normalną sprzedaż zioła w sklepach tak jak alkohol a polska będzie dalej debatować nad tym "czy to nie jest brama do twardych narkotyków". Dramat z tą polską w każdej kwestii musi być inaczej.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Kurła. Ładne drzewo 🙂 Ładny wynik 🙂

Ostatnio widziałem jakąś odmianę auto w hydroponice w namiocie i chlop tez miał potężnego krzaka. Jakieś 12-13 funtów palenia wyszło. Bylo to kur.. potężne. Wyglądało jakby zamiast gałęzi same wielkie topy porosły. Jak cała moja ręka .

• Upvote 1
Opublikowano
13 godzin temu, Macky napisał(a):

Dożyć może dożyjemy, zależy kto ile ma lat. Za 20 lat takie uprawy na własny użytek powinno być nawet legalne w Polsce. Chociaż pewnie cały świat już do tej pory zalegalizuje normalną sprzedaż zioła w sklepach tak jak alkohol a polska będzie dalej debatować nad tym "czy to nie jest brama do twardych narkotyków". Dramat z tą polską w każdej kwestii musi być inaczej.

Może na emeryturę doczekam 🙂 beton straszny na wiejskiej ale co się dziwić jak twardy elektorat cały czas uważa że „od lufki do makówki” i że dilerzy rozdają działki pod szkołami. Dzięki wprowadzeniu medycznej marihuany odrobinę świadomość społeczna się zwiększyła ale i tak to jest kropla w morzu liberalizacji i depenalizacji posiadania. 
pytam kuzyna to jak to u nic jest ?

mówi że do końca też nikt nie wie. 
można mieć te 3 rośliny ale w domu 50g

a jak widzimy i dobrze wiemy, można wiele więcej zdjąć nawet z jednego krzaka. 
tu chodzi o to, że żaden sąsiad go nie podpierdolił. Przychodzi i patrzyli z ciekawością. Dzielnicowy też się nie pojawił. 

I doszedł do wniosku, że dopóki się nie handluje i nie ma wokół tego jakiegoś przypałowego ruchu - nikt nikomu nic nie zrobi. A u nas za coś takiego z marszu na 3 miesiące areszt i nawalone w papierach. 
lecz bądźmy dobrej myśli że może kiedyś sobie będziemy na legalu tak jak Czesi robić zawody kto lepiej przygotuje ganje. 

na graniach z Czechami kontrole są mocno zagęszczone - mnie osobiście dwa razy w tym roku zatrzymali z czego raz z psem…

więc jak to na Polaków przystało - musimy być zawsze czujni, zawsze na oriencie 

✌️😶‍🌫️💨🕊️

Opublikowano
10 godzin temu, Rysiu napisał(a):

Kurła. Ładne drzewo 🙂 Ładny wynik 🙂

Ostatnio widziałem jakąś odmianę auto w hydroponice w namiocie i chlop tez miał potężnego krzaka. Jakieś 12-13 funtów palenia wyszło. Bylo to kur.. potężne. Wyglądało jakby zamiast gałęzi same wielkie topy porosły. Jak cała moja ręka .

Tu klasyczna femka, ładnie prowadzona bez za dużego stresowania. Na outdoor gdzie z klimatem bywa różnie, spowolnienie wzrostu za mocnym treningiem może przynieść odwrotny efekt. Tu było tylko dwa razy szczypnięta i to wystarczyło aż nad to 🙂 

Jakby tak z 3 tyg dłużej było ciepło to myślę że ponad kilo na gotowo by było. 

✌️😶‍🌫️💨🕊️

Opublikowano
W dniu 21.11.2025 o 09:14, ZielonyKazek napisał(a):

Może na emeryturę doczekam 🙂 beton straszny na wiejskiej ale co się dziwić jak twardy elektorat cały czas uważa że „od lufki do makówki” i że dilerzy rozdają działki pod szkołami. Dzięki wprowadzeniu medycznej marihuany odrobinę świadomość społeczna się zwiększyła ale i tak to jest kropla w morzu liberalizacji i depenalizacji posiadania. 
pytam kuzyna to jak to u nic jest ?

mówi że do końca też nikt nie wie. 
można mieć te 3 rośliny ale w domu 50g

a jak widzimy i dobrze wiemy, można wiele więcej zdjąć nawet z jednego krzaka. 
tu chodzi o to, że żaden sąsiad go nie podpierdolił. Przychodzi i patrzyli z ciekawością. Dzielnicowy też się nie pojawił. 

I doszedł do wniosku, że dopóki się nie handluje i nie ma wokół tego jakiegoś przypałowego ruchu - nikt nikomu nic nie zrobi. A u nas za coś takiego z marszu na 3 miesiące areszt i nawalone w papierach. 
lecz bądźmy dobrej myśli że może kiedyś sobie będziemy na legalu tak jak Czesi robić zawody kto lepiej przygotuje ganje. 

na graniach z Czechami kontrole są mocno zagęszczone - mnie osobiście dwa razy w tym roku zatrzymali z czego raz z psem…

więc jak to na Polaków przystało - musimy być zawsze czujni, zawsze na oriencie 

✌️😶‍🌫️💨🕊️

Dokładnie tak jak piszesz👍 i ja też jestem tego przykładem bo w jednym namiocie mam po pięć krzaków i jeżeli nie to idź w koło siebie szumu to śmiało możesz sobie uprawiać ile chcesz. Bo tu w Niemczech sąsiad sąsiadowi prz z okno nie patrzy,a nawet jak przez przypadek coś zobaczą a ty i w robisz im syfu to jeszcze będą ci kibicować. Ja jak chodzę do swojego lekarza to on nie wypuści mnie z gabinetu dopuki nie pokaże mi dzieci i nie wyjaśnię ci do czego i w jakiej fazie jest. A rozmowa zaczęła się jak zobaczył czapeczkę z logo THC-THC 😉 😁 I mało tego jak robiłem ścinkę to dałem mu tak od siebie ze trzy gięty Skywalkera i przy ostatniej wizycie rozwalił mi głowę bo mówi że rozważa zakupienie zestawu do uprawy ale prosi mnie że jak już przekona żonę to żebym mu pomógł ze sprzętem i początkiem w uprawie, czyli dobór nawozów i tak dalej. Zaznaczam mój lekarz ma około 50 lat. Kiedy to będzie u nas? Bo zobaczcie na komisję do depenalizacji przecież Rysiek to tak wali w pięć że masakra. Juz przecież wyjechał z projektu ustawy jeden krzak. I to wszystko będzie przecież przeczyć samo sobie. Bo nabywać nie ma gdzie ,przywozić z innych krajów to przemyt😅 ale jest zajebiście przecież bo niedzieli mogli posiadać do 15g. I to też nie tak że będziemy mogli tylko nie będziemy za to karani.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, kolober napisał(a):

Dokładnie tak jak piszesz👍 i ja też jestem tego przykładem bo w jednym namiocie mam po pięć krzaków i jeżeli nie to idź w koło siebie szumu to śmiało możesz sobie uprawiać ile chcesz. Bo tu w Niemczech sąsiad sąsiadowi prz z okno nie patrzy,a nawet jak przez przypadek coś zobaczą a ty i w robisz im syfu to jeszcze będą ci kibicować. Ja jak chodzę do swojego lekarza to on nie wypuści mnie z gabinetu dopuki nie pokaże mi dzieci i nie wyjaśnię ci do czego i w jakiej fazie jest. A rozmowa zaczęła się jak zobaczył czapeczkę z logo THC-THC 😉 😁 I mało tego jak robiłem ścinkę to dałem mu tak od siebie ze trzy gięty Skywalkera i przy ostatniej wizycie rozwalił mi głowę bo mówi że rozważa zakupienie zestawu do uprawy ale prosi mnie że jak już przekona żonę to żebym mu pomógł ze sprzętem i początkiem w uprawie, czyli dobór nawozów i tak dalej. Zaznaczam mój lekarz ma około 50 lat. Kiedy to będzie u nas? Bo zobaczcie na komisję do depenalizacji przecież Rysiek to tak wali w pięć że masakra. Juz przecież wyjechał z projektu ustawy jeden krzak. I to wszystko będzie przecież przeczyć samo sobie. Bo nabywać nie ma gdzie ,przywozić z innych krajów to przemyt😅 ale jest zajebiście przecież bo niedzieli mogli posiadać do 15g. I to też nie tak że będziemy mogli tylko nie będziemy za to karani.

Szkoda gadać. Ja to się miało udać jak taki Rysiek się tym zajmuje. Przemo Zawadzki od lat wypruwa sobie flaki żeby coś w końcu się u nas zmieniło. I nic z tego nie wychodzi a jak już coś pozornie zaczyna się dziać to upierdalają wszystko i sprawa wraca do początku. Poza tym Polak Polaka podpierdoli jak tylko będzie okazja, psy gończe węszą. Mój kolega nikomu nic nie mówił miał sobie na własny użytek namiot. Jedyna opcja to chyba przypał przy zamawianiu pestek bo innej opcji nie ma. 
pozdro ✌️🙌😶‍🌫️💨

• Like 1