-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Tu klasyczna femka, ładnie prowadzona bez za dużego stresowania. Na outdoor gdzie z klimatem bywa różnie, spowolnienie wzrostu za mocnym treningiem może przynieść odwrotny efekt. Tu było tylko dwa razy szczypnięta i to wystarczyło aż nad to 🙂 Jakby tak z 3 tyg dłużej było ciepło to myślę że ponad kilo na gotowo by było. ✌️😶🌫️💨🕊️ -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Może na emeryturę doczekam 🙂 beton straszny na wiejskiej ale co się dziwić jak twardy elektorat cały czas uważa że „od lufki do makówki” i że dilerzy rozdają działki pod szkołami. Dzięki wprowadzeniu medycznej marihuany odrobinę świadomość społeczna się zwiększyła ale i tak to jest kropla w morzu liberalizacji i depenalizacji posiadania. pytam kuzyna to jak to u nic jest ? mówi że do końca też nikt nie wie. można mieć te 3 rośliny ale w domu 50g a jak widzimy i dobrze wiemy, można wiele więcej zdjąć nawet z jednego krzaka. tu chodzi o to, że żaden sąsiad go nie podpierdolił. Przychodzi i patrzyli z ciekawością. Dzielnicowy też się nie pojawił. I doszedł do wniosku, że dopóki się nie handluje i nie ma wokół tego jakiegoś przypałowego ruchu - nikt nikomu nic nie zrobi. A u nas za coś takiego z marszu na 3 miesiące areszt i nawalone w papierach. lecz bądźmy dobrej myśli że może kiedyś sobie będziemy na legalu tak jak Czesi robić zawody kto lepiej przygotuje ganje. na graniach z Czechami kontrole są mocno zagęszczone - mnie osobiście dwa razy w tym roku zatrzymali z czego raz z psem… więc jak to na Polaków przystało - musimy być zawsze czujni, zawsze na oriencie ✌️😶🌫️💨🕊️ -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Roślinki bez kitu ładnie wyglądają i małe interwały mają między piętrami więc będą ładnie maczugi. Pytanko mam jeżeli chodzi o klime. Ma wyciąg poprowadzony przez okno? Jak to się ma do spadku temperatury? Teraz chłodniej jest na dworze. -
Ciekaw jestem tego Tarte Tatin. To będzie fajny projekt 🙂 -
Ładnie wyglądają 🙂 Przy tak niskim treningu pamiętaj o dobrej wentylacji i wymianie powietrza. Od ziemi bije dużo wilgoci w szczególności po podlaniu. Buch z tobą 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts