Jaki trening wybrać to musisz sam wiedzieć co cię bardziej kręci. Ja jeszcze próbuje różnych technik żeby zobaczyć która z nich będzie mi leżała najlepiej i wiem że siatkę na bank założę ponownie bo efekty są zadowalające👍 z tym że tym razem wypuszczę szczyty trochę wyżej. A siatkę zakładałem jak miały około 55-60cm i delikatnie rozkładałem pędy na boki i dociskałem siatkę,ja swoją mam zamontowaną chyba 40cm nad doniczką.
Zobacz na moje w małym namiocie też nie są duże bo też je trochę terroryzuje😉😅 i do tego trochę specjalnie opózniłem rozrost bo za szybko je wykiełkowałem
I zwróć uwagę na liście są tak jakby napuchnięte to jest oznaką właśnie przelania czyli podsuszenia korzeni. I jak to sezony to wyliżą się i autosy też tylko że u automatów to już jest stracony czas i tego nie nadrobisz ale najważniejsze że roślina dalej puszcza nowe pedy
Fotoperiodyczne. W automaty aż tak bym nie ingerował 😄 27 dzień dzisiaj. Myślałem że będą trochę większe. Ale widzę że pędy ładnie idą także się nie martwię.
Recommended Posts