Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

odblysnik to np blacha do ciasta. Ma za zadanie rozproszenie swiatla. Natomiast aby lampa sodowa swiecila potrzebny jest uklad zaplonowy.

Uklad taki sklada sie ze statecznika, zapłonnika i kondensatora. Odpowiednie polaczenie tych elementow z "żarówką" i wtyczka sprawi ze bedziesz miec swiatlo w boxie.

Opublikowano

Mam maly problem, kupilem ziemie uniwersalna ph 5,5-6,0. Teraz moje WW maja 6 tyg i zorientowalem sie ze ph ziemi jest na poziomie 7,0-7,5 (podlewalem woda z butelki, ktora miala za wysokie ph). Znalazlem informacje jak podwyzszyc ph czyli dilomit, skorupki od jajek itp ale co z obnizeniem ph?? Jakich srodkow zastosowac??

Opublikowano

zakwaszacz do gleby

co myślicie o tym?
folia_do_szyb_srebrna_lustro_weneckie_50x300_f_vat

O wiele wydajniejsze od folii aluminiowej, prawie jak lustro. Ciekawe jak z hotspotami, ogólnie myślałem, że można by taką folię podrapać papierem 2000.

Opublikowano

@up

Kupujesz gniazdo E27 odkręcasz taki pierdolnik od spodu potem bierzesz kabla z wtyczką na końcu odizolowujesz w środku dwa kabelki i nie ma znaczenia jak przykrecasz je do gniazda (odkrecasz takie srobeczki i tam : ))

Jest jakis seedbank gdzie wysyłają jedno nasionko i jest low ryder autoflo? Czy moze wrzucic do doniczki 1-1,5 l whiterussiana, z treningiem? Wejdzie?? czy zzolknie?

Opublikowano

BOB MARLEY, wentylator jest po to by z boxa nie zrobił się piekarnik, więc jeśli box jest włączony to wentylator także musi być włączony. A co do dostarczania co2 to matce naturze raczej nie trzeba pomagać ;p dyfuzja :joint: byle by pomieszczenie było w miare regularnie wietrzone, lub żebyś tam siedział i produkował co2 własnym ciałem :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+