AligatorOzi Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Aligator powraca! Nazwa nasion i producenta: Royal Skywalker RQS Rodzaj i moc lamp: Spider Farmer 1000 Fotoperiod (czas świecenia):20/4, 18/6, 12/12 Namiot uprawowy / growbox, wymiary: BudBox 75x75x160 Rodzaj podłoża i wielkość donic: Biobizz light mix- Weg, BatMix - Bloom? Donice 7,5 potem 14,5 lub większe jak zakupie może tak 19l Nawozy: Plagron alga Bloom, Green Sensation. Xtreme Gardening Mykos wp, CalCarb. Biobizz grow, calmag w razie potrzeby. Biotabs weg Wentylacja, przepustowość (m3/h): RVK sileo 125E + 2wiatraczki mieszające Siemanko 3 nasiona > zostanie jedna > dajemy w duża donice > main lining > długi weg > olbrzyma na kwitnienie > cieszymy się dywanem. ( jeśli cudem 3 z nich będą piękne to ML taki mniejszy i do góry 3 na lolipoping) pozdrawiam i życzę miłego dnia! 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Noooo. Biobizz light mix i green sensation 🙂 To lubię. Musi być dobrze 🙂 Jak długi ten weg chcesz robić?? Cytuj
Toksyna Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Witam Pana Aligatora😎 Plan konkretny wszystko przygotowane więc trzymam kciuki. Ale czy dobrze zauważyłem że na weg chcesz im skracać dzień? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @Rysiumam tylko nadzieje ze nie są po terminie, a nawet jeśli to wytrzymają haha ;D light mix i biotabsy to weg marzenie według mnie. Green sens jedyny preparat po którym widzę efekty 😄 Weg dluuugi będzie ;D chyba powtórzę giga bonsai jak kiedyś 😄 z półtorej miesiąca może, na biotabsach weg jest piękny wiec możliwe ze szybciej jak bd dobrze rosło. @Toksyna muszę jeszcze boxa wymyć i zobaczyć ile ziemi zostało 😄 dziś dojda biotabsy i echotrive wiec zaraz wszystko będzie ready 😄 a i muszę filter w dzbanku wymienić 😄 co do czasu to tak ale później, w sensie 20/4 na start z 3 dni potem 18/6 i na kwitnieniu 12/12 Cytuj
GreenPig Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Siemanko. Jeśli chcesz takiego boxa zapelnic jedna panienka to smialo donica ponad 24l i Wega conajmniej 2 miechy 😁 Bede kibicowac 🙂 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @GreenPigjak ostatnio 14l zrobiłem to widać ze miejsca nie miała na korzenie ni było 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Siemanko dzien -3 pokazaly wiec wsadzone do ziemi. Niestety jedna z nich nie pokażą nic ale w ziemi może się otworzy 😄 biobizz light mix z perlitem i mykosem. dzbanek umyty, nowy filter wsadzony i echo na chlor. Musze jeszcze przetrzeć lepiej boxa i wiatraki wyczyścić. Kupić folie przezroczysta na kubeczki by utrzymać wilgoć. Temp i wilg wyreguluje sie z czasem. 13 dni i zaczynamy weg 😄 3 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Dzien pierwszy liczę od dziś. 2male wyszły już wczoraj wieczorem, a dzisiaj zaglądam po pracy a tu kumplecik, wypuściła ogon w ziemi i dziś przywitała się ze słonkiem. zatem za parenascie dni będzie selekcja 😄 Temp 25’ i około 75% wilgoci. Zdjęcie dopiero po popsikaniu i nalaniu wody do nawilżacza dlatego wilgoć 45 na zdj. 2 Cytuj
Toksyna Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Powiem Ci ze z tą selekcja może być różnie bo u mnie najmniejsza teraz najlepiej kwitnie😉 powodzenia życzę 👍 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Toksyna zwykle tak sie dzieje 😄 ale nie chce mi się karmić każda, wole jedna Wielka 😄 Cytuj
Recommended Posts