Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
57 minut temu, GreenPig napisał(a):

Tak jak mowisz brakuje wapnia. Ten calmag od BioBizz jest bardzo slabo skoncentrowany. Smialo 3ml na litr mozesz im dac w takim stanie. Ogolnie to bardzo fajnie idzie. Powodzenia dalej 🙂

Dziękuje dziękuje teraz jak tak mówisz to myśle czy im nie wlać raz po 5 ml a porem zobaczymy i po 7 może im dam 😅❤️

a tak jak myślicie ile do końca ? Na oko mniej więcej 🤣 

Opublikowano
2 godziny temu, GreenPig napisał(a):

Za duzo też nie zdrowo. 😉

Wiem ale jak będę potrzebowały nie bede im żałował 😅 dlatego będę obserwował 🙂 

Opublikowano

Dzień 31

panie z lekka glodnawe robię co mogę leje im pk 5-8, cal mag, herbatkę pk z orgatrexem i bakteriami 🙄

Biscotti Mintz zaczyna łapać ładnego fioletowego ?,   ciemnego koloru 😅 może sami oceńcie co to tam za kolorek wychodzi 🤪

lewy, prawy i środkowy rząd na prawo to Lemon Skunk widać ze konkretnie idą 😍

a Runtz Muffin zaczyna nabierać rozpędu najpierw się szronily a teraz widać ze idą w masę 😜

Polowa flo jeszcze druga przed nami, mam nadzieje ze jakoś to dociągnę do końca 😂 

raczej problemu z wyjedzeniem się ich na koniec nie będzie jak tak dalej pójdzie😅

maly box 

Dzień 31 

Średnio jestem zadowolony  jak na temat moment z 3 pan z tego boxa 🤷‍♂️ topki male ale za to mega oszronione  jakoś tak idą bo idą 🤓

jedna Critical puchnie buduje ładne topki  ale to jedna a co z tamtymi poszło złe 🤷‍♂️ nawet słabo wodę pija No nic czekamy 😔

warunki 24-26 stopni 

wilgotnosc  50-60% 

A teraz trochę zdjęć 🙂 

IMG_4064.jpeg

IMG_4067.jpeg

IMG_4066.jpeg

IMG_4065.jpeg

IMG_4070.jpeg

IMG_4069.jpeg

IMG_4068.jpeg

IMG_4071.jpeg

IMG_4072.jpeg

IMG_4073.jpeg

• Upvote 4
Opublikowano
7 godzin temu, Toksyna napisał(a):

Dobrze wyglądają w drugiej połowie flo ładnie masę zrobią i będziesz Pan zadowolony😁

Leda na ile % mocy masz ustawionego?

Oczywiście ze na 100% 🤣 i może tez dlatego tak jedzą bo normalnie to jakoś teraz powinienem dopiero dać pełna moc 😅 ale co tam jeszcze 1.5tyg starczy jedzonka a potem to już i tak woda poleci 🙂 te niższe partie  widać  ze dopiero teraz zaczynaja się ruszać do roboty 😅

Opublikowano

Dzień 38

jak widać pomalutku jesień 🙄 zaczynaja się  same wyjadac puchną, leje cały czas pk i calmag 🙂 myśle ze z tydzień około i zacznę łac sama wodę 🙂 narazie wszytko przezroczyste w sumie nie może być  inaczej  🤪

IMG_4083.jpeg

IMG_4084.jpeg

IMG_4087.jpeg

IMG_4086.jpeg

IMG_4085.jpeg

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Toksyna napisał(a):

Fajne jesienne kolory się pojawiają i napewno jeszcze nabiorą masy . I polecam 2 tygodnie przed kosą odstawić już nawozy.

Tylko zastanawiam się czy trzymać 8tyg czy 9 tyg wolał bym w 8 jak by były już gotowe maja jakieś 2.5 tyg Jeszcze  😁

Opublikowano

Dzień 46

Czas na kolejny up zbliżamy się pomału do końca jak widać panie się ładnie wyjadają i puchną jeszcze 🙂 nawozów już brak może i lepiej wyjdzie im to na zdrowie zjedzą przynajmniej wszytko co maja w ziemi i liściach pija już coraz mniej.

Trichomy pomalutku mleczne jakieś 50%  gdzie niegdzie bursztyny ale to malutko i przezroczyste maja jeszcze czas wiec myśle ze spokojnie się wyrobią w 8 tygodni 🙂 a jak nie to możliwe ze dam  jeszcze chwile 🙂 

temoeratury szybują w górę 

28 w dzień noc 22 stopnie 

wilgotnosc 30-40% a w nocy 50-60 się wacha 

wiatraki mieszkacie chodzą  na maxa  🙂 

narazie nic niepokojącego nie widać suche liście na bierząco usuwane 🙂 będzie co nieco popkornu ale nie dużo, napewno pójdzie na spalenie ładnie obsypane oby tylko sie mleczne zrobiły 😁 a pewnie z trymu  zrobimy jakaś nalewkę, kif i może pokuszę sie o masło ale nie wiem czy chce takie mocne doznania już po ostatnich wypiekach 😂😂  chyba za mocne zrobiłem i może dlatego 😉

IMG_4115.jpeg

IMG_4116.jpeg

IMG_4117.jpeg

IMG_4120.jpeg

IMG_4119.jpeg

IMG_4118.jpeg

• Like 1
  • Upvote 3

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Reply to this topic...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋
    • Tak że co do lampy słuchaj Rysia i zaglądaj co jakie dwie-trzy minuty i obserwuj reakcje roślin i jak nie będzie palić liści to zostaw 👍
    • Stary to zależy od ciebie ja u siebie odsłaniam szczyty jak widzę że jest mocno zasłonięty ale zawsze jest jakieś ryzyko że wkurwisz roślinkę i wyskoczą jej jajca. To jest twoja kalkulacja czy chcesz żeby szczyty były doświetlone czy nie i nie musisz odrazy ciachać bo można zawsze je podwinąć a i ciebie jest o co😉😅 i też źle nie zrozum bo ja ogólnie tak jakoś od dwóch tygodni od pierwszych preflowerów je prowadzę tak że obrywam im liście żeby szczyty były doświetlone. Ale już kurwa jestem zły bo lampę mogłem wcześniej dać na fula jakieś dwa tygodnie wstecz a zrobiłem to dopiero dzisiaj 🤬. Ale mam nauczkę na drugi raz, jak wychodzą pierwsze preflowery to pi razy oko po dwóch tygodniach na maxa jedziemy 😁🪴🕺
    • Ja bym tam nic nie ciął. Daj im spokojnie rosnąć. Najwyżej na późnym kwitnieniu można liście powycinać, to wilgotność trochę obniży. Mniejsze ryzyko pleśni. Na razie lampa na full i nawozy na kwitnienie. A automaty "55" dniowe zawsze mozna wcisnąć zaraz po tych i na święta będą gotowe.
    • Ja mówię o tych górnych liściach, wiatrakowe ( o ile dobrze rozumiem, sa takie większe a tuż nad nimi wyskakują mniejsze i czesto z topami ) bo zasłaniają dużo szczytowych topów, które są poprostu niżej. Jest poprostu za ciasno dlatego pytam czy to coś przycinać czy nie. Jest za ciasno tak jak Rysiu mówi ale teraz już na to wiele nie poradzę. Ps jak myślicie uda się jeszcze walnąc małe automaty 55 dniowe, w tym sezonie?
  • Gallery Statistics

• Images
      64.4 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+