Jump to content

thc-thc

breedbros.com

Sezony Lumatek Attis 300w pro i hps 150w mix sałat

Recommended Posts

57 minut temu, GreenPig napisał(a):

Tak jak mowisz brakuje wapnia. Ten calmag od BioBizz jest bardzo slabo skoncentrowany. Smialo 3ml na litr mozesz im dac w takim stanie. Ogolnie to bardzo fajnie idzie. Powodzenia dalej 🙂

Dziękuje dziękuje teraz jak tak mówisz to myśle czy im nie wlać raz po 5 ml a porem zobaczymy i po 7 może im dam 😅❤️

a tak jak myślicie ile do końca ? Na oko mniej więcej 🤣 

2 godziny temu, GreenPig napisał(a):

Za duzo też nie zdrowo. 😉

Wiem ale jak będę potrzebowały nie bede im żałował 😅 dlatego będę obserwował 🙂 

Dzień 31

panie z lekka glodnawe robię co mogę leje im pk 5-8, cal mag, herbatkę pk z orgatrexem i bakteriami 🙄

Biscotti Mintz zaczyna łapać ładnego fioletowego ?,   ciemnego koloru 😅 może sami oceńcie co to tam za kolorek wychodzi 🤪

lewy, prawy i środkowy rząd na prawo to Lemon Skunk widać ze konkretnie idą 😍

a Runtz Muffin zaczyna nabierać rozpędu najpierw się szronily a teraz widać ze idą w masę 😜

Polowa flo jeszcze druga przed nami, mam nadzieje ze jakoś to dociągnę do końca 😂 

raczej problemu z wyjedzeniem się ich na koniec nie będzie jak tak dalej pójdzie😅

maly box 

Dzień 31 

Średnio jestem zadowolony  jak na temat moment z 3 pan z tego boxa 🤷‍♂️ topki male ale za to mega oszronione  jakoś tak idą bo idą 🤓

jedna Critical puchnie buduje ładne topki  ale to jedna a co z tamtymi poszło złe 🤷‍♂️ nawet słabo wodę pija No nic czekamy 😔

warunki 24-26 stopni 

wilgotnosc  50-60% 

A teraz trochę zdjęć 🙂 

IMG_4064.jpeg

IMG_4067.jpeg

IMG_4066.jpeg

IMG_4065.jpeg

IMG_4070.jpeg

IMG_4069.jpeg

IMG_4068.jpeg

IMG_4071.jpeg

IMG_4072.jpeg

IMG_4073.jpeg

• Upvote 4

7 godzin temu, Toksyna napisał(a):

Dobrze wyglądają w drugiej połowie flo ładnie masę zrobią i będziesz Pan zadowolony😁

Leda na ile % mocy masz ustawionego?

Oczywiście ze na 100% 🤣 i może tez dlatego tak jedzą bo normalnie to jakoś teraz powinienem dopiero dać pełna moc 😅 ale co tam jeszcze 1.5tyg starczy jedzonka a potem to już i tak woda poleci 🙂 te niższe partie  widać  ze dopiero teraz zaczynaja się ruszać do roboty 😅

Dzień 38

jak widać pomalutku jesień 🙄 zaczynaja się  same wyjadac puchną, leje cały czas pk i calmag 🙂 myśle ze z tydzień około i zacznę łac sama wodę 🙂 narazie wszytko przezroczyste w sumie nie może być  inaczej  🤪

IMG_4083.jpeg

IMG_4084.jpeg

IMG_4087.jpeg

IMG_4086.jpeg

IMG_4085.jpeg

• Like 2
  • Upvote 1

5 godzin temu, Toksyna napisał(a):

Fajne jesienne kolory się pojawiają i napewno jeszcze nabiorą masy . I polecam 2 tygodnie przed kosą odstawić już nawozy.

Tylko zastanawiam się czy trzymać 8tyg czy 9 tyg wolał bym w 8 jak by były już gotowe maja jakieś 2.5 tyg Jeszcze  😁

Dzień 46

Czas na kolejny up zbliżamy się pomału do końca jak widać panie się ładnie wyjadają i puchną jeszcze 🙂 nawozów już brak może i lepiej wyjdzie im to na zdrowie zjedzą przynajmniej wszytko co maja w ziemi i liściach pija już coraz mniej.

Trichomy pomalutku mleczne jakieś 50%  gdzie niegdzie bursztyny ale to malutko i przezroczyste maja jeszcze czas wiec myśle ze spokojnie się wyrobią w 8 tygodni 🙂 a jak nie to możliwe ze dam  jeszcze chwile 🙂 

temoeratury szybują w górę 

28 w dzień noc 22 stopnie 

wilgotnosc 30-40% a w nocy 50-60 się wacha 

wiatraki mieszkacie chodzą  na maxa  🙂 

narazie nic niepokojącego nie widać suche liście na bierząco usuwane 🙂 będzie co nieco popkornu ale nie dużo, napewno pójdzie na spalenie ładnie obsypane oby tylko sie mleczne zrobiły 😁 a pewnie z trymu  zrobimy jakaś nalewkę, kif i może pokuszę sie o masło ale nie wiem czy chce takie mocne doznania już po ostatnich wypiekach 😂😂  chyba za mocne zrobiłem i może dlatego 😉

IMG_4115.jpeg

IMG_4116.jpeg

IMG_4117.jpeg

IMG_4120.jpeg

IMG_4119.jpeg

IMG_4118.jpeg

• Like 1
  • Upvote 3