Jump to content

thc-thc

breedbros.com

Sezony Lumatek Attis 300w pro i hps 150w mix sałat

Recommended Posts

2 godziny temu, Rysiu napisał(a):

Fajnie ten lumatek świeci.

Tez mi się podoba 😂 

maja jeszcze 7 dni Wega może uda mi się podciągnąć pare dni jeszcze Zobaczymy 🙈

pierwszy raz jak podaje  calmaga  od początku to nawet panie nie maja czerwonych łodyg 😅 dobry znak przed indukcja i flo 🙂 ogl podleje woda teraz zobaczę potem jak będą wyglądały 😋

Dzisiaj mamy dzień 30 Biscotti Mintz i Runtz Muffin  a Lemon  dzień 28

Zawiesiłem już filtry dawało nieziemsko taka zielenina a jak a jak każdy wie na zbyt intensywny zapach nie można sobie pozwolić 🙂

Panie dostały dzisiaj wody z calmagiem zrobiłem ostatnie LST przed zmiana światła, dam im pare dni by się podniosły i odrosty wystrzeliły  do  góry 🍀🍾 dostały solidnego fryzjera by to wszystko odsłonić mam nadzieje ze nie przesadziłem 🙄 wleciał pochłaniacz  wilgoci ustawiony narazie na 65%  nie chce zapachac filtra 😅 a tyle im wystarczy 🙂 

Wcześniej  miały 25 stopni i 80% w dzień a w nocy 91-93% robiły już się mokre plamy na liściach wiec stwierdziłem tak być nie będzie nawet ziemia nie chciała w miarę schnac 😄 

teraz warunki 24-25 stopni wilgotność 65-75% jest git lecim dalej 😁🍀 

mały box 

Dzień 25 i jedna 28 🙂 

ostatnie Lst i mała wycinka liści by odsłonić odrosty 🙂 Niedługo przełączamy 🍾🍀

F7D78BC8-A8EA-4D60-A3AD-059FDA97F6D2.jpeg

D19A8447-EDB2-45D2-AC0E-3CF694122BA7.jpeg

25109BD3-D4EB-4596-A4DC-8FAB8D2593BE.jpeg

07FDD60B-1642-4E2E-BAFA-7435E317D4C0.jpeg

294EDF42-E559-4F26-B017-0F9362B46720.jpeg

• Upvote 3

43 minuty temu, Rysiu napisał(a):

Ładnie je do ziemi przycisnąłeś 🙂

Szkoda ze nie  zrobiłem zdjęcia  przed bo takie kulki były 😂 

jak widzisz jak lubię ostre LSt 😈🤣 

oby im to wyszło na dobre 🙂  

ziemia byka prawie 1.5cm od brzegów a już siadła z 3cm 🙄  to dobrze bo korzenie to dołem doniczek się pchają 🤣 

Celuje 500g z dużego boxa 😈 mam nadzieje ze się uda będzie 400 tez będę zadowolony ❤️ z małego jak to z hps chociaż 1g z wata 🙄 ale zawsze było ponad wiec liczę na to samo ❤️ 

A i mam pytanie czytałem ze reaktywacja węgla aktywnego w filtrze może zepsuć jego właściwości  czy to prawda ? Bo ja ten filtr spod hps  wysypałem węgiel na blachę i dałem do piekarnika na 240 stopni przez 30 minut aż taki suchy i sypki się zrobił jebalo 2 dni mieszkanie wierzyłem 🙄 ( ten filtr 150 ma obudowę z plastiku dlatego tak zrobiłem 🙄

Ostro je potraktowałeś teraz potrzebują trochę czasu żeby się ogarnąć a później zrobi ci się ładny zielony dywan. Ciekawy jestem czy uda Ci się osiągnąć postawiony cel z takich niskich roslin. Powodzenia życzę. 

3 godziny temu, Toksyna napisał(a):

Ostro je potraktowałeś teraz potrzebują trochę czasu żeby się ogarnąć a później zrobi ci się ładny zielony dywan. Ciekawy jestem czy uda Ci się osiągnąć postawiony cel z takich niskich roslin. Powodzenia życzę. 

Spokojnie maja jeszcze 4-5 pełne dni Wega i  Przełączę, one i tak wybija ostro na indukcji do góry 🙂  już żadnego treningu im nie tobie 🙂