Jump to content

thc-thc

breedbros.com

Sezony Lumatek Attis 300w pro i hps 150w mix sałat

Esned

Recommended Posts

Ładnie to wszystko idzie! Osobiście bym więcej jak 9 Plantów nie pakował do tego dużego boxa, ale jak kto lubi 😃

18 godzin temu, Esned napisał(a):

od wentylatora mieszającego 😄 hałasuje jak oojebany

Mogę Ci polecić wentylatory od "Garden Highpro". Ciche, żywotne i energooszczędne. 

Powodzenia 😁

Tez teraz tak patrzę ze by było ok  te 9 ale co zrobisz najwyżej toping zrobię na tych 6l donicach i tamte lst i damy radę 😅

mam taki w małym boxie 5w i nawet nie słychać go,mozna zapomnieć ze ten box stoi wgl takie ciche  wszytko  ale musiałem jakiś większy i mocniejszy kupić by ogarnął tego boxa 1m2 tam musi być wiatr by nie plesnialo  wszytko potem 😅 ale wentylacja tez tam dobra jest 400m3/h  

jakos damy rade trzeba się przemęczyć 😅

15 minut temu, GreenPig napisał(a):

Maja tez większe wentylatory, nie tylko te 5W. Jest taki 20W i 25cm średnicy z funkcją oscylizacji. Ja teraz dokupiłem sobie taifun 18cm. Też jest w miarę spoko.

Teraz już za późno na zmianę kupione 🤷‍♂️ ale zobaczę z ciekawości ten wentyaltor 🙂 

Panie już po LST pare listków wyleciało 

dzien 22 duży box 

dzien 17-20 mały box 🙂 

dzisiaj dostaną jeszcze oprysk z boom boom spray i za pare dni przełączamy czas goni niestety ☹️ w niektórych donicach w dużym boxie widać już korzenie  przez dziurki 😋

37EEB4B8-E78B-4252-9E55-7BFCF99F3C5E.jpeg

15A59389-AB82-4976-8E07-50C0E4063194.jpeg

990BE002-60E0-4840-969C-10464615B4F5.jpeg

5A7C9017-46F0-47D4-829B-FDC6AF4A557B.jpeg

• Upvote 1

Dobrze to wygląda tylko ja bym im dal co najmniej dwa tygodnie wega żeby się rozrosły i wtedy przełączył. Ale jeżeli nie możesz dłużej orzetrzymac to szkoda bo miejsca masz dość. Pozdrawiam 

Osobiście bym tak zrobił ale niestety nie dam rady aż tyle czasu 🥺 dlatego zastanawiam się czy nie wrzucić tych z małego boxa do dużego razem 🤷‍♂️ 

Jak myślicie będzie coś z tych sałat ?🤣

korzenie już w każdej donicy widać na dole przez dziurki 🍀

teraz poleci sama woda bez calmaga 1-2 podlania widać ze zaczynaja się niebieskie robić albo mi się wydaje 🙄

26A77187-47F1-41A5-AACE-B9E400054916.jpeg

• Upvote 1