-
Kanał aktywności
-
-
12
Trawka rozdaje nasiona za GrowLog'i !
Zakończyłem współpracę z Outlaw. Na chwile obecna jestem w Afryce i nie mam możliwości wysyłki. Chwilowo zawieszam projekt. Chyba ze któryś ze sklepów pociągnie temat… -
8
Plantacja konopi w Afryce - uprawa na nasiona
Temperatura około 30, teraz sezon deszczowy, pada codziennie. Słońce mega. Chyba nigdzie nie spala jak tu 🙂 Gleba to jakis Light Mix z perlitem, podobny do Plagron czy BioBizz. Gleba lokalna jest bogata ale jest mocno zbita. Miksuje ja… Wszystkie męskie są usuwane. Plan mam taki by wysadzić jak najwiecej, najładniejsze wybierać na matki. Gdy zacznie się produkcja nasion zapylać będę tylko jedna odmiana męska. -
29
2 x Pebbles 2 x Fobinden Berry The Outlaw Seeds [LED 100W]
Napisali że można stosować od 6 ostatnich tygodni kwitnienia. Poza tym nie dostają nic innego na kwitnienie.- pebbles
- fobinden berry
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
29
No jest baja jak na razie 🙂 Green sensation dobre. Na pewno do niego wrócę. Ale nie za szybko?? Ja jakoś w późniejszym etapie je dodawałem.- pebbles
- fobinden berry
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
29
Siema wszystkim czas na szybki UP. 3 tydzień flo Wczoraj dostaly po 1 ml Green Sensation więc teraz kwiatki powinny się ładnie rozwinąć. Usunąłem też dolne kwiaty gdzie światło nie dociera. Rosliny przestały rosnąć w góry więc w takiej formie zostaną do finału.- 3
-
- pebbles
- fobinden berry
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
-
-
8
Plantacja konopi w Afryce - uprawa na nasiona
W pizdu daleko do tego Malawi. Ładnie cię wywiało 🙂 jak tam z pogodą? Temperatura, nasłonecznienie? widzę, że ziemia jakaś z paczek. Plagron jakiś? Dlaczego nie w tej afrykańskiej ziemii? Chyba raczej żyzna, bo tam na około zielono mocno. -
36
Sezony Lumatek Attis 300w pro i hps 150w mix sałat
Musiał bym zakupić a to będzie głośny chyba ze taki 5w już mam 60% okno otwarte i jazda 😅 w końcu ma być cieplej a No zimniej
-
-
Recent Achievements
Recommended Posts