GreenPig Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Opublikowano 21 Lutego 2023 Siemanko wszystkim. Jutro minie 3 tygodnie od kiedy kiełki poszły do gleby. Tak się prezentują na tą chwile: Dzis dostaly swoj pierwszy trening - toping. na GorillaGlue nie wiem czy wyszedl toping czy FIM, bo chcialem, zeby mialy po 5 pieter losci. U niej byly jeszcze slabo rozwiniete. Tak to pykło na przykladzie MerryBerry: No i caly komplecik po treningu: Temperatura 27 - 22°C. RH 55-70%. To wszystko, do zobaczenia za tydzień 🙂 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 21 Lutego 2023 Opublikowano 21 Lutego 2023 Ładnie. Dawaj im światło na 50%. Niech dostaną te 150W. 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 21 Lutego 2023 Opublikowano 21 Lutego 2023 Elegancko 😉 ładnie się teraz bujna bo widać jakie gęste są. 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Opublikowano 21 Lutego 2023 15 minut temu, Rysiu napisał: Dawaj im światło na 50% Za 2 dni to zrobię. Dam im teraz 2 dni odpocząć po treningu, bo i tak pewnie się zblokują na chwile. Po tym skracam dzień na 18 Godzin i lampa na około 150W. Cytuj
Goku Opublikowano 21 Lutego 2023 Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Siemka . Ładnie panie Ksiąźkowo. Edytowane 21 Lutego 2023 przez Goku Cytuj
GreenPig Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Opublikowano 3 Marca 2023 Siemanko. No to mamy już 4 tygodnie. Panienki troche wiszą, bo zostały podsuszone przed przesadzaniem. Powędrowały do docelowych 11l donic. Odrazu za jednym stresem wykonałem toping na każdej, na 2 najwyższych szczytach. No i tak prezentuja sie po zabiegach: Mysle, ze za jakieś 2 tygodnie jak się ogarną i rozrosną, opuszczam siatkę do szczytów i włączamy na FLO. To wszystko, pozdrowienia 🙂 2 Cytuj
Toksyna Opublikowano 3 Marca 2023 Opublikowano 3 Marca 2023 Pięknie to wygląda a teraz jeszcze bardziej pójdą na boki i oby ci miejsca w boxie wystarczyło. Polecałbym usunąć od razu te największe liście wiatrakowe z góry żeby doświetlić dół rosliny aby wszystko rowno rosło. Cytuj
GreenPig Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Opublikowano 3 Marca 2023 58 minut temu, Toksyna napisał(a): Polecałbym usunąć od razu te największe liście wiatrakowe z góry Tez o tym myślałem. Niech odpoczną parę dni po wczorajszym stresie i zrobimy fryzjera. Dzięki za sugestie 🙂 Cytuj
GreenPig Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Opublikowano 8 Marca 2023 Siemanko Załoga! Dziś minął nam 5 tydzień. W między czasie usunąłem te największe liście witrakowe przy głównej łodydze i dostaly konkretny zastrzyk CalMaga 3ml na Litr wody. Wszystkie niedobory znikły. Myślę, że za jakiś tydzień można zmieniać światło na Flo. Pozdrawiam. Cytuj
Toksyna Opublikowano 8 Marca 2023 Opublikowano 8 Marca 2023 Ale gęsty busz😉 wygladaja na zdrowe i szczęśliwe. Bedzie grubo Cytuj
Recommended Posts