Toksyna Opublikowano 9 Października 2022 Autor Opublikowano 9 Października 2022 Siema wszystkim . 26 dzień z życia roślinek. W 21 dniu przełączyłem na flo ale chyba za szybko. Po lewej jest Chocolate Haze i jedna od początku jakoś słabo idzie z problemami. Po prawej Kali Dog i jedna jest bardzo krępa i coś czuję że za bardzo w górę to ona nie pójdzie. 3 Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 13 Października 2022 Opublikowano 13 Października 2022 Dobrze jest, osobiście jeszcze bym je trochę potrzymał ale pewnie coś na indukcji jeszcze wyskoczą w górę. Często tak jest, że te co zamulają na starcie, póżniej na flo lecą i puchną jak reszta Pozdro 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 17 Października 2022 Autor Opublikowano 17 Października 2022 Siema wszystkim. Dziś mamy 34 dzień i od dziś zaczynamy flo czyli to co lubimy najbardziej. Roślinki ładnie się rozrosły i myślę że jeszcze przez dwa tygodnie się wyciągną. Podlewam na przemian nawozy i sama woda. Po zastosowaniu CalMag problemy z liśćmi ustały. 3 Cytuj
GreenPig Opublikowano 18 Października 2022 Opublikowano 18 Października 2022 Pięknie idą. Oby tak dalej! Planujesz sietke założyć? 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 18 Października 2022 Autor Opublikowano 18 Października 2022 Siatkę sobie odpuszczę. Na dniach zrobię porządek w dolnych partiach roślin i usunę to co niepotrzebne i później niech rosną i budują kwiaty. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 18 Października 2022 Opublikowano 18 Października 2022 Nie jestem pewien czy tylko ja takie spostrzeżenia mam lecz, co myślisz o tym by usunąć dolne partie trochę później?jak zaczną kwitnac albo nawet trochę dłużej, chyba ze bałagan straszny będzie się tworzyć. wymyslilem tak bo jak obcinalem doły za szybko to wciąż wyrastały po tygodniu i potem takie długie cienkie łodygi, jestem ciekaw czy jak później zrobi się fryzjera to wyjdzie lepiej ? fakt ze trochę energii będą zabierać ale możliwe ze po usunięciu później da niezłego kopa dla reszty Cytuj
Toksyna Opublikowano 18 Października 2022 Autor Opublikowano 18 Października 2022 Jestem otwarty na wszelkie sugestię. Jest też taks opcja że rośliny będą die jeszcze wyciągać ok dwóch tygodni i forum dopiero gdy skupią się na budowaniu kwiatów wyciąć to co będzie na dole. Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat? Cytuj
carlos278 Opublikowano 18 Października 2022 Opublikowano 18 Października 2022 Będziesz je trenować ? Fajnie wyglądają, ja trochę potrzymam dłużej wege do 34 dnia i przełączę na flow. Kiedy zacząłeś nawozić? Cytuj
Recommended Posts