AligatorOzi Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Ciegle wydaje mi się jak by brakowało jej calmaga… ma potencjał, rośnie… ale coś jej przeszkadza. Aj ta natura… jak dotkniesz lisci to w dotyku jakie są? Celuj w takie mięciutkie jak na wegu, wtedy zawsze wiem ze im dobrze. Jak robią się takie przysuchawe to wiedz ze będą zaraz marudzić
Creso Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 kilka odcieni zieleni wyglądają jak by im ciągle czegoś brakowało
Ralf Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2022 Są mięciutkie i delikatne, na pewno nie sa suche Maja wszystko w normie. Ph zupy 6.4 Ec 1.8 Calmag jest Cyrkulacja dobra, na dole osuszacz powietrza. Temp nie przekracza 26°C Ta odmiana to głównie indica, więc bardziej woli na boki a nie ma jak i stąd tak jest. Wcześniej miały problemy z niedoborem i z nadmiarem i stres po defolio, nie wiem. Rosną po kilka cm na dobę, bez poparzeń bez plam Dla mnie wyglądają spoko. Piekna nasycona zieleń.
AligatorOzi Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Czyli pozostaje dać im żyć, choć na moje oko porawa dół definitywnie calmag więcej na moje oko haha 😄 o panie, czyżbym zauważył ze masz taki sam wciągacz wilgoci? czy wiesz ze przy zgaszonym świetle nadal swieci? Mam nadzieje ze się mylę ale wyglada tak samo świeci w środku jak patrzysz od góry na niego
Ralf Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Ku**a faktycznie! 🤦♂️ Plasterki załatwia sprawę I dla pewności podlece je dziś biobizz calmag Ps. Plasterek nie pomógł, maszynka wyszła. Zlikwiduje światełka i będzie Si Biobizz zdążył skisnac. Całe szczęście mam dolomit 20kg Zamieszałem troszkę z zupą, odcedzilem i buon appetito 😁 Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Ralf
AligatorOzi Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Nie załatwia, wypierdol do w kosmos. 3 lata z nim się bawię i się oszukuje. Jajca za każdym razem nawet jak zapomnę tylko 2/3 razy w nocy wyłączyć. Nie zakleisz tego bo tam wciąga wilgoć. jedyna opcja to rozebrać go i zbić żarówkę. Ale o tak myśle ze słabo wciąga on i chciałbym coś lepszego Edytowane 8 Stycznia 2022 przez AligatorOzi
Ralf Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Prawda, wyciaga słabo, ale zawsze coś Zdemontuje mu te światełko 😁 Wystawiłem przed namiot, stoją razem w schowku na szczoty więc nie wielka różnica Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Ralf
Creso Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 ważne że idą i po woli zaczynają się rozwijać 1
AligatorOzi Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Napisz się jak uda i jak to zrobiłeś 😄 ja myslalem żeby śrubokręt płaski włożyć miedzy te i zbić ale nie pamietam już jak to wyglądało i czy można tak zrobić haha chyba odkręcić obudowę będzie najłatwiej 😄 ale i tak pomyśle nad czymś lepszym
Recommended Posts