Rysiu Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Masz tam Jakiś system z pompką która robi obieg wody cały czas i dodatkowy zbiornik na odżywki, czy jak to działa?
Wloczykij Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 Nie, każde wiadro niezależne, ale myślę nad trochę większym box'em, i 6 doniczkami, wtedy zrobię taki system, bo nie będę każdej podlewał i sprawdzał EC osobno :) Mam 3x DWC, to o czym mówisz, to RDWC :)
Rysiu Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Czyli tutaj wlewasz odżywki prosto do wiadra? Nie ma _adnej cyrkulacji? A wodę podmieniasz na świeżą co jakiś czas?
Wloczykij Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 Tak, prosto do wiadra, każdej osobno, nie ma cyrkulacji.Nie wymieniam wody, dolewam tylko nowej, ale przefiltrowanej.
Rysiu Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Mo_że też bym się skusił w końcu na takie dwc. Zobaczymy po nowym roku. Ja myślałem nad takim zestawem 2 doniczek i do tego pompka napowietrzającą i kamienie napowietrzające na dnie. Ciekawe jakby to się w praktyce sprawdziło? Musiałbym poczytać jakie nawozy w ogóle do tego używać.
Wloczykij Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 Nie jest to jakieś strasznie skomplikowane tak jakby się mogło wydawać, polecam :)
Wloczykij Opublikowano 25 Października 2021 Autor Opublikowano 25 Października 2021 Timelapse 🙂 /admin - link do youtube wygasł/ 3 1
Recommended Posts