Oxytoksy Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 UP'ik mordeczki. W dniu 13.09.2020 o 13:05, maurycy napisał: Moim zdaniem to bym ja już dawno wyciął albo zostawił na boze narodzenie jako choinka Pomidorek co o tym myślisz ? Jest progress?
Pomidorek Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 To ty powinieneś widzieć czy jest progres 😄 ja mam tylko zdjęcia i to niekoniecznie tych samych topków... ale chyba jest?
Oxytoksy Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 44 minuty temu, Pomidorek napisał: To ty powinieneś widzieć czy jest progres 😄 ja mam tylko zdjęcia i to niekoniecznie tych samych topków... ale chyba jest? Jest kariera mordeczko 👌😄😄👊👊 a co do zdjęć to jak najbardziej tych samych topów nie żadnych innych 😉😉 Jaki miało by to sens abym wstawiał zdjęcia z google ?
Pomidorek Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Chodziło mi o konkretnie te same topy na roślinie, a nie że zdjęcia różnych krzaków?
Oxytoksy Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 3 minuty temu, Pomidorek napisał: Chodziło mi o konkretnie te same topy na roślinie, a nie że zdjęcia różnych krzaków? Nie skumałem,rozumiem to nie zdj tych samych topów na roślinie 😉
maurycy Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Sprawdź trichomy możesz wyciąć trochę tych małych topów jak nie chcesz wszystkich wybierz najmniejsze zetnij otrymuj wysusz degustuj a roślina poscieli moc w to co na niej zostało co byś nie zrobił te najmniejsze już niewiadomo jak się nie poprawia a jak się ich pozbędziesz roślina będzie mogła skoncentrować resztę sił w to co na niej zostanie wtedy jest szansa że te większe spuchna bardziej jak teraz ale to tylko moja sugestia 1
Oxytoksy Opublikowano 20 Września 2020 Autor Opublikowano 20 Września 2020 W dniu 18.09.2020 o 17:01, maurycy napisał: Sprawdź trichomy możesz wyciąć trochę tych małych topów jak nie chcesz wszystkich wybierz najmniejsze zetnij otrymuj wysusz degustuj a roślina poscieli moc w to co na niej zostało co byś nie zrobił te najmniejsze już niewiadomo jak się nie poprawia a jak się ich pozbędziesz roślina będzie mogła skoncentrować resztę sił w to co na niej zostanie wtedy jest szansa że te większe spuchna bardziej jak teraz ale to tylko moja sugestia Mordko a powiedz mi odżywką dedykowaną do pryskania liści mogę ją pryskać dalej czy na tym etapie rozwoju tylko zaszkodzę ? Bo raz po pryskałem i odniosłem wrażenie że sporo trichomów znikło z roślinki.
Oxytoksy Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Siema Grower'si wczoraj poszła kosa chciałbym się z wami podzielić relacją ze zbioru. Taca Nr.2 bo ogólnie tacę mniejszych były dwie jedna się od razu zagoniła druga schnie ^^. Edytowane 25 Września 2020 przez Oxytoksy
Gość Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 Graty tylko lepiej bez tego mieszaka bo za szybko wyschnie 😛
Recommended Posts