GreenYoda Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Dzień 44 Nowicjusz potrzebuje pomocy. Dwa tygodnie temu przełączone na 12/12. Przez 2 tygodnie mocno się wyciągnęły ale od kilku dni już zwolniły, dodatkowo szczyty zrobiły gęstsze od małych liści ale jakoś nie widzę białych włosków ( słupków ) Podlewam co 3-4 dni 500ml wody na doniczkę z dodatkiem nawozu na kwitnienie biocanna, wilgotność około 60%. Nie wiem czy to normalne aby tyle zajmowała indukcja, czy może kwitnienie już się zaczęło? Na ostatnim zdjęciu z włączoną lampą możliwe że widać taki jakby zalążek słupków. Sam nie wiem czy już panikuję czy tak ma być. 1
GreenYoda Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Dzień 60/15 flo Panny już powoli kwitną. Niestety ale przez małą moc lampy idzie to powoli i dodatkowo roślinki mocno się wyciągnęły. Tak czy inaczej, jakoś idzie, będę zadowolony z każdego wyniku. Edytowane 19 Lipca 2020 przez GreenYoda 2
GreenYoda Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dzień 88/ 37 flo Przesyłam kolejne fotki. Panny ładnie rozwijają swoje topy. Myślę że pod koniec miesiąca będę już ścinać ale to się jeszcze okaże.
maurycy Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Moim skromnym zdaniem koniec miesiąca to za wczesny termin na scinke ale każdy robi po swojemu
GreenYoda Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 2 godziny temu, maurycy napisał: Moim skromnym zdaniem koniec miesiąca to za wczesny termin na scinke ale każdy robi po swojemu Dzięki za uwagę. Jest to moja pierwsza uprawa więc nie wiem kiedy będzie najlepszy czas na ścinkę. Pod koniec miesiąca zobaczę co robić dalej.
GreenYoda Opublikowano 1 Września 2020 Autor Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Dzień 110/59 flo Dzisiaj panny ostatni raz podlane wodą wraz z nawozami. Za dwa tygodnie ścinam, nie uzyskam już lepszego rezultatu. Edytowane 1 Września 2020 przez GreenYoda 1
Pomidorek Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Fajne bobki... przez te dwa tygodnie powinny jeszcze popuchnąć i wyjeść trochę z liści?
GreenYoda Opublikowano 18 Września 2020 Autor Opublikowano 18 Września 2020 Kilka dni temu drzewka ścięte. Aktualnie wszystko się suszy. Myślę że jak na pierwszy raz wynik będzie dobry. Za jakiś czas napiszę podsumowanie. 1
maurycy Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Gratki panie tylko po co ci to światło do suszenia? Niech moc będzie z Toba
Recommended Posts