KubaRozpruwacz Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) @Vito sorry za zamieszanie ! Pozdro Trochę zmian ale żyjemy dalej :) Edytowane 9 Maja 2020 przez KubaRozpruwacz 1 Cytuj
ichikaru Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 No stary zaraz Ci namiot chyba rozsadzi po takim wegu ;D Zajebisty patent z tą siatką. Panny odżyły także bardzo się cieszę. Jak nie zamkną granic to wpadam na degustację ;D AK też fajnie idzie. Wygląda na jakiś 8-10 dzień. 1 Cytuj
ichikaru Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Może Tego Ak trochę podnieś bo się strasznie wyciąga do góry i potem może być problem. Ogólnie ja bym go dał nieznacznie niżej niż pozostałe. Tak mi się wydaje, że będzie dobrze. Ogólnie tą mniejszą pannę także bym podniósł. Popraw mnie ktoś jeśli jestem w błędzie. Edytowane 13 Maja 2020 przez ichikaru 1 Cytuj
ichikaru Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 No i nabiera kobiecych kształtów ;D Moja jeszcze nie ;D Cytuj
Recommended Posts