Alicja Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 SIemka, Takie maluchy już ciąłeś ? Ja to bym dała im jeszcze troche czasu, co najwyżej nadgieła sznureczkiem , żeby sie rozrastały niższe piętra :)
HanYs Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Maluchy nie maluchy, poradzily sobie wzorowo, tylko dalej nie wiem co z nimi poczac...
HanYs Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dobra, poszedl drugi FIM, tym razem ucieta nieco wieksza czesc. Poprzednim razem prawdopodobnie ciecie nie dosieglo stozka wzrostu a same liscie dlatego rosliny poprostu rosly dalej. Teraz wyraznie widac, ze stozek jest obciety wiec zobaczymy co z tego bedzie za pare dni. Zeby tylko mi topping z tego teraz nie wyszedl... 2
tbi4 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Może dziwne pytanie... Czemu niektóre z nich mają podcięte liście? jest w tym jakiś cel?
Wloczykij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 5 minut temu, tbi4 napisał: Może dziwne pytanie... Czemu niektóre z nich mają podcięte liście? jest w tym jakiś cel? FIM
tbi4 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 4 minuty temu, IntoSpace napisał: FIM No i teraz kusi mnie, aby u siebie to zrobić XD hahhahahah ( po przeczytaniu na ten temat, jest to kuszące)
Recommended Posts