-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
To jest nie tak do końca 😄 tą roślinką to ewenement. Połowa Lutego kiełkowanie, później tam jest zdjęcie z końca lutego (5 małych doniczek, ta największa to jest to). W czasie , kiedy 3 pozostałe już ruszyłem, tamta nie pokazywała nawet chęci kwitnienia w połowie czerwca 😄 zrobiłem jej 2 razy po 48h pobyt w ciemnym pomieszczeniu. Scialem jej szczyt, bo tylko rosła w górę , a nic kwiatów. Jakimś cudem pod koniec Czerwca zaczęło coś się dziać. Światło dałem 18/6 I tak trzymałem do ubiegłego tygodnia. Roślinka znowu zaczęła rosnąć, że szczytów topów zaczęły wyrastać nowe gałęzie 😄 @kolober podpowiedział, że to może nie być automat (dobrego już też doszliśmy) i że światło 18/6 spowodowało ponowny wzrost. Dlatego wystawiłem ją na parapet i zostawię na świetle dziennym, a nowe odrosty próbuje sklonować . -
Przez Rysiu · Opublikowano
Dziwne odmiany jakieś. Albo gen taki. Potrzymaj tak tydzień jeszcze z overdrive, zrób flusha i tnij. Oby się pleśn nie wdała. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Mnie już ekscytacja bierze górą nie wiem co robić łapcie podgląd jak wygladają te z przodu no spuchły to widać ale to nie jest to, szronu białego coraz wiecej widać już mocno gołym okiem. Nie robiłem dziś macro, ale pewnie bez większych zmian. Zdecydowałem się podlać dziś jeszcze nawozem, być może ostatnie? A może jeszcze raz sam overide i bud candy potem? Ogólnie tak: Te z przodu wyglądają jak wyglądają, Z tułu są mieszane ale też źle nie jest. Lewa strona mocno przysycha co pokazałem na zdjeciach. Z prawej strony te z tyłu spuchniete ale za wentrylatorem niestety jak z przodu a nawet gorzej. Te z przodu z prawej zaś nawet nawet. @kolober @Rysiu Co robić pomocy! 😄 (chce zmaksymalizować, choć i tak będę zadowolony) #prawa strona #inside #bot -
Przez kolober · Opublikowano
Elo, kogo ja tu widzę 😁😉 I opisz tego pseudo automata😉 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ale saszłyk ":D
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts